Darıca’nın Gençleri Umutlu 1 Başlangıç Yaptı!

Spor 30.11.2021 - 13:18, Güncelleme: 30.11.2021 - 13:18
 

Darıca’nın Gençleri Umutlu 1 Başlangıç Yaptı!

Darıca’nın Gençleri Umutlu 1 Başlangıç Yaptı!

TFF 3.Lig 2.Grup temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği sezonun 15.hafta mücadelesi için  İstanbul ekiplerinden Bayrampaşaspor deplasmanına çıktı. BAŞARI ASLA TESADÜF DEĞİLDİR Son 3 karşılaşmasında mağlup olan sarı yeşilliler bu müsabakadan galip gelerek daha önce değerlendiremediği puan fırsatlarının tesadüf olmadığını gösterirken aynı zamanda mücadelesi ile düşlediği 2. Lig hedefi için asla vazgeçmeyeceğinin mesajını rakiplerine vermiş oldu. Normal süresi eşitlikle süren müsabakanın 6 dakikalık uzatma diliminde  sahneye çıkan Furkan Akın ekibimize gelecek için derin bir nefes gibi gelen golü buldu. Müsabakayı 1-0  kazanarak sahadan 3 puan ayrılan Redoks Darıca Gençlerbirliği 13 puanla  15.sıradaki yerini korudu. Temsilcimiz önümüzdeki hafta 5 Aralık Pazar günü evinde  Karakoçan FK’ı konuk edecek. GÜRKAN KALESİNİ GOLE KAPADI Temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği Bayrampaşaspor deplasmanından oldukça değerli bir 3 puan ile dönüş yaparken teknik direktör Cengiz Seçsev deneyimli kalecisi Alper Doğan yerine bu karşılaşmada genç eldiveni Gürkan Hervenik’e görev verdi. Müsabaka boyunca kalesini gole kapatarak hocasının verdiği boşa çıkarmayan performansı ile takdir topladı. Ligde 2. Karşılaşmasını oynayan genç eldiven 180 dakikada sadece 1 gole engel olamazken, sarı yeşillilerin Ziraat Türkiye Kupası 2. Turda penaltılarla elediği müsabakada kritik kurtarışları ve performansıyla adından sıkça söz ettireceğinin mesajını vermişti.
Darıca’nın Gençleri Umutlu 1 Başlangıç Yaptı!

TFF 3.Lig 2.Grup temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği sezonun 15.hafta mücadelesi için  İstanbul ekiplerinden Bayrampaşaspor deplasmanına çıktı.

BAŞARI ASLA TESADÜF DEĞİLDİR

Son 3 karşılaşmasında mağlup olan sarı yeşilliler bu müsabakadan galip gelerek daha önce değerlendiremediği puan fırsatlarının tesadüf olmadığını gösterirken aynı zamanda mücadelesi ile düşlediği 2. Lig hedefi için asla vazgeçmeyeceğinin mesajını rakiplerine vermiş oldu. Normal süresi eşitlikle süren müsabakanın 6 dakikalık uzatma diliminde  sahneye çıkan Furkan Akın ekibimize gelecek için derin bir nefes gibi gelen golü buldu. Müsabakayı 1-0  kazanarak sahadan 3 puan ayrılan Redoks Darıca Gençlerbirliği 13 puanla  15.sıradaki yerini korudu. Temsilcimiz önümüzdeki hafta 5 Aralık Pazar günü evinde  Karakoçan FK’ı konuk edecek.

GÜRKAN KALESİNİ GOLE KAPADI

Temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği Bayrampaşaspor deplasmanından oldukça değerli bir 3 puan ile dönüş yaparken teknik direktör Cengiz Seçsev deneyimli kalecisi Alper Doğan yerine bu karşılaşmada genç eldiveni Gürkan Hervenik’e görev verdi. Müsabaka boyunca kalesini gole kapatarak hocasının verdiği boşa çıkarmayan performansı ile takdir topladı. Ligde 2. Karşılaşmasını oynayan genç eldiven 180 dakikada sadece 1 gole engel olamazken, sarı yeşillilerin Ziraat Türkiye Kupası 2. Turda penaltılarla elediği müsabakada kritik kurtarışları ve performansıyla adından sıkça söz ettireceğinin mesajını vermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.