Darıca’ya ‘ŞEKER’ gibi hakem

Röportaj 07.05.2017 - 12:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’ya ‘ŞEKER’ gibi hakem

Merkez Hakem Kurulu, Darıca G.B-Diyarbekirspor maçına B Klasman hakemlerinden Burak Şeker’i atadı. Antalya bölgesi hakemlerinden Şeker, 3’ncü kez Darıca G.B maçında görev alacak. Sarı yeşilli temsilcimizin 2013 yılında sahasında Yeşil Bursa ile 1-1 berabere kaldığı maçta düdük çalan Şeker, son olarak ise temsilcimizin bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’ndaki tarihi Balıkesirspor maçını yönetmişti. TARİHİ BALIKESİR MAÇIMIZI YÖNETTİ 120 dakikası golsüz eşitlikle biten mücadelede sarı yeşilli temsilcimiz PTT 1.Lig ekibi Balıkesirspor’u penaltı atışları sonucunda 4-1 yenerek kupada adını gruplara yazdırmıştı. Yarın oynanacak olan kritik mücadelede hakem Şeker’in yardımcılıklarını Ali Balsatar ve Emin Barlas yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Gökçen Öztürk görevlendirildi.

Merkez Hakem Kurulu, Darıca G.B-Diyarbekirspor maçına B Klasman hakemlerinden Burak Şeker’i atadı. Antalya bölgesi hakemlerinden Şeker, 3’ncü kez Darıca G.B maçında görev alacak. Sarı yeşilli temsilcimizin 2013 yılında sahasında Yeşil Bursa ile 1-1 berabere kaldığı maçta düdük çalan Şeker, son olarak ise temsilcimizin bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’ndaki tarihi Balıkesirspor maçını yönetmişti.

TARİHİ BALIKESİR MAÇIMIZI YÖNETTİ

120 dakikası golsüz eşitlikle biten mücadelede sarı yeşilli temsilcimiz PTT 1.Lig ekibi Balıkesirspor’u penaltı atışları sonucunda 4-1 yenerek kupada adını gruplara yazdırmıştı. Yarın oynanacak olan kritik mücadelede hakem Şeker’in yardımcılıklarını Ali Balsatar ve Emin Barlas yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Gökçen Öztürk görevlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.