Demir KAISİAD'ı Ziverbey'de ağırladı

Çayırova 31.01.2015 - 11:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Demir KAISİAD'ı Ziverbey'de ağırladı

Kars, Ardahan, Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği ( KAISİAD) her ay geleneksel halişne dönüşen kahvaltılı toplantının bu ayki adresi Çayırova oldu. Çayırovalı İşadamı ve siyasetçi İdris Demir'in evsahipliği yaptığı ,KASİAD Yönetimi ile kahvaltılı toplantı Ziverbey Cafe'de gerçekleşti.

Darıca Karslılar Derneği Kurucu önetim Kurulu Üyesi Adnan İşçi, Darıca Belediye Meclis Üyesi Yakup Kaya gibi isimlerinde hazır bulunduğu KAISİAD Yönetimi'nin aylık geleneksel kahvaltısı Dernek Başkanı Nasreddin Bavaş nezaretinde gerçekleşti. Toplantıda Nasreddin Bavaş yönetim ve davetlilere yönelik bir selamlama konuşması yaptı. Bavaş, "Hepiniz bölgemizde aktif ve gurur duyulacak başarılara sahip heşerilerimizsiniz. Her ay hiç aksatmadan gerçekleştirdiğimiz bu toplantıların bir yenisinde yine hep birlikteyiz. Bu birliktelik dahi bizim başarılarımızın kaynağıdır."dedi. Derneğin Kurucu Başkanı Ufuk Ekinci'nin de kısa bir selamlama yaptığı konuşmanın ardından evsahibi İşadamı ve siyasetçi İdris Demir'de söz aldı. Demir konuşmasında, "Bizler sanki Kars'tan, Iğdır'dan, Ardahan'dan göçüp buaralara gelirken, yokluktan, yoksulluktan, gelmişiz, sürgünmüşüz gibi bir izlenim var. Hepimiz Kars'ta da başarılı kendi ölçeğinde işadamlarıydık. Hepimizin binlerce dönüm arazisi, hayvanları ve tarım işleri vardı. Bizler kendimize ait bir cumhuriyeti Türkiye Cumhuriyeti için lav ettik. Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında bir bütünlük ve güce güç katmak adına kendi hak sahibi olduğumuz bir cumhuriyeti yok saydık. Hapimiz Karslı, Ardahanlı ve Iğdırlı olabiliriz. Ancak memleketimizin her köşesi için biz ülkenin ve bu bölgeye katkı sunmak isteyen bireyleriz. Her bireyimizde başarılı ve gurur duyulacak işadamlarıdır. Ben sizlerle açıksa çok gurur duyuyorum. Çayırova'ya hoşegeldiniz."dedi. Hedef Gazetesi      
Kars, Ardahan, Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği ( KAISİAD) her ay geleneksel halişne dönüşen kahvaltılı toplantının bu ayki adresi Çayırova oldu. Çayırovalı İşadamı ve siyasetçi İdris Demir'in evsahipliği yaptığı ,KASİAD Yönetimi ile kahvaltılı toplantı Ziverbey Cafe'de gerçekleşti.

Darıca Karslılar Derneği Kurucu önetim Kurulu Üyesi Adnan İşçi, Darıca Belediye Meclis Üyesi Yakup Kaya gibi isimlerinde hazır bulunduğu KAISİAD Yönetimi'nin aylık geleneksel kahvaltısı Dernek Başkanı Nasreddin Bavaş nezaretinde gerçekleşti. Toplantıda Nasreddin Bavaş yönetim ve davetlilere yönelik bir selamlama konuşması yaptı. Bavaş, "Hepiniz bölgemizde aktif ve gurur duyulacak başarılara sahip heşerilerimizsiniz. Her ay hiç aksatmadan gerçekleştirdiğimiz bu toplantıların bir yenisinde yine hep birlikteyiz. Bu birliktelik dahi bizim başarılarımızın kaynağıdır."dedi. Derneğin Kurucu Başkanı Ufuk Ekinci'nin de kısa bir selamlama yaptığı konuşmanın ardından evsahibi İşadamı ve siyasetçi İdris Demir'de söz aldı. Demir konuşmasında, "Bizler sanki Kars'tan, Iğdır'dan, Ardahan'dan göçüp buaralara gelirken, yokluktan, yoksulluktan, gelmişiz, sürgünmüşüz gibi bir izlenim var. Hepimiz Kars'ta da başarılı kendi ölçeğinde işadamlarıydık. Hepimizin binlerce dönüm arazisi, hayvanları ve tarım işleri vardı. Bizler kendimize ait bir cumhuriyeti Türkiye Cumhuriyeti için lav ettik. Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında bir bütünlük ve güce güç katmak adına kendi hak sahibi olduğumuz bir cumhuriyeti yok saydık. Hapimiz Karslı, Ardahanlı ve Iğdırlı olabiliriz. Ancak memleketimizin her köşesi için biz ülkenin ve bu bölgeye katkı sunmak isteyen bireyleriz. Her bireyimizde başarılı ve gurur duyulacak işadamlarıdır. Ben sizlerle açıksa çok gurur duyuyorum. Çayırova'ya hoşegeldiniz."dedi.

Hedef Gazetesi

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.