19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DERBİYE KİLİTLENDİK

Spor 18.09.2015 - 09:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DERBİYE KİLİTLENDİK

20 Eylül Pazar günü oynanacak olan Gebzespor-Kocaelispor derbisi öncesinde nefesler tutuldu. Müthiş derbiye 2 gün kala her iki camiada da heyecan kat sayısı artarken, sezonu kensi sahasında açacak olan Gebzespor, taraftarlarına 3 puan sevinci yaşatmak için sahaya çıkacak.

Bölgesel Amatör Lig’de 2015-2016 sezonu müthiş bir derbiyle start alıyor. Yeni sezonda 12.Grup’ta mücadele edecek olan Gebzespor ve Kocaelispor, 20 Eylül Pazar günü kozlarını Alaettin Kurt Stadı’nda paylaşacaklar. İddialı transferiyle yeni sezona yeni umutlarla girecek olan Gebzespor, sezonun ilk iç saha maçından 3 puan çıkarmak istiyor. Aynı ilin takımları olması sebebiyle BAL statüsü gereği büyük önem taşıyan maç, adeta 6 puan değerinde olacak. Saha ve seyirci avantajını rakibine htirmek isteyen Mor Menekşeler, başlama düdüğünün ardından rakibine baskı kurarak hataya zorlamaya çalışacak. BÖYLE MAÇLARDA MOTİVASYON SORUNU YAŞANMAZ Gebzespor teknik heyeti futbolcuları bu kritik maça hazırlarken, Gebzesporlu futbolcuların hafta boyunca yapılan idmanlardaki hırslı ve istekli mücadeleleri taktir topladı. Gebzespor teknik heyeti maç öncesi yaptığı değerlendirmede, bu tarz maçların konsantrasyon açısından zor olmadığını maçın isminin Gebzespor-Kocaelispor olmasının her iki takım futbolcularına doğal olarak motive edeceğini söyledi. Mor beyazlı temsilcimiz, bugün son taktiksel çalışmasını gerçekleştirerek kampa girecek.
20 Eylül Pazar günü oynanacak olan Gebzespor-Kocaelispor derbisi öncesinde nefesler tutuldu. Müthiş derbiye 2 gün kala her iki camiada da heyecan kat sayısı artarken, sezonu kensi sahasında açacak olan Gebzespor, taraftarlarına 3 puan sevinci yaşatmak için sahaya çıkacak.

Bölgesel Amatör Lig’de 2015-2016 sezonu müthiş bir derbiyle start alıyor. Yeni sezonda 12.Grup’ta mücadele edecek olan Gebzespor ve Kocaelispor, 20 Eylül Pazar günü kozlarını Alaettin Kurt Stadı’nda paylaşacaklar. İddialı transferiyle yeni sezona yeni umutlarla girecek olan Gebzespor, sezonun ilk iç saha maçından 3 puan çıkarmak istiyor. Aynı ilin takımları olması sebebiyle BAL statüsü gereği büyük önem taşıyan maç, adeta 6 puan değerinde olacak. Saha ve seyirci avantajını rakibine htirmek isteyen Mor Menekşeler, başlama düdüğünün ardından rakibine baskı kurarak hataya zorlamaya çalışacak.

BÖYLE MAÇLARDA MOTİVASYON SORUNU YAŞANMAZ

Gebzespor teknik heyeti futbolcuları bu kritik maça hazırlarken, Gebzesporlu futbolcuların hafta boyunca yapılan idmanlardaki hırslı ve istekli mücadeleleri taktir topladı. Gebzespor teknik heyeti maç öncesi yaptığı değerlendirmede, bu tarz maçların konsantrasyon açısından zor olmadığını maçın isminin Gebzespor-Kocaelispor olmasının her iki takım futbolcularına doğal olarak motive edeceğini söyledi. Mor beyazlı temsilcimiz, bugün son taktiksel çalışmasını gerçekleştirerek kampa girecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.