KÜTÜPHANELER

Derince umutlarını “7” bitirdi

Spor 29.04.2024 - 13:05, Güncelleme: 29.04.2024 - 13:05
 

Derince umutlarını “7” bitirdi

TFF 2. Lig’de kalma mücadelesi veren Belediye Derincespor, Yılmaz Vural’lı Menemen FK karşısında son yılların en ağır bir yenilgilerinden birini aldı. Sahadan 7-1’lik mağlubiyetle ayrılan temsilcimiz, ligde kalma hayalini son maça bıraktı

29. DAKİKADA 10 KİŞİ KALDI Belediye Derincespor, önceki gün Menemen FK ile mücadele etti, karşılaşmayı 7-1 kaybetti. Menemen’e galibiyeti Kemal Rüzgar (4), Mertcan Açıkgöz, Özkan Yıldırım ve İsmail Erdoğan’ın attığı goller getirdi. Derince’nin tek golünü ise Berat Ali Genç kaydetti. Karşılaşmanın 29. dakikasında 10 kişi kalan Derince, çok ağır bir yenilgi aldı.   HER ŞEY SARIYER’E BAĞLI… Derince, Sarıyer ile sıralama mücadelesi veriyor. Sarıyer önceki gün oynanan maçta favori gözüken İskenderunspor’u 3-0 mağlup etti ve Derince’nin 1 puan üzerine çıktı. Sarıyer son maçında sonuncu sıradaki Uşakspor’u konuk edecek. Derince ise 17. sıradaki Denizlispor’u konuk edecek. Derince’nin ligde kalması için bu maçı kesinlikle kazanması, Sarıyer’in ise kaybetmesi gerekiyor.
TFF 2. Lig’de kalma mücadelesi veren Belediye Derincespor, Yılmaz Vural’lı Menemen FK karşısında son yılların en ağır bir yenilgilerinden birini aldı. Sahadan 7-1’lik mağlubiyetle ayrılan temsilcimiz, ligde kalma hayalini son maça bıraktı

29. DAKİKADA 10 KİŞİ KALDI

Belediye Derincespor, önceki gün Menemen FK ile mücadele etti, karşılaşmayı 7-1 kaybetti. Menemen’e galibiyeti Kemal Rüzgar (4), Mertcan Açıkgöz, Özkan Yıldırım ve İsmail Erdoğan’ın attığı goller getirdi. Derince’nin tek golünü ise Berat Ali Genç kaydetti. Karşılaşmanın 29. dakikasında 10 kişi kalan Derince, çok ağır bir yenilgi aldı.

 

HER ŞEY SARIYER’E BAĞLI…

Derince, Sarıyer ile sıralama mücadelesi veriyor. Sarıyer önceki gün oynanan maçta favori gözüken İskenderunspor’u 3-0 mağlup etti ve Derince’nin 1 puan üzerine çıktı. Sarıyer son maçında sonuncu sıradaki Uşakspor’u konuk edecek. Derince ise 17. sıradaki Denizlispor’u konuk edecek. Derince’nin ligde kalması için bu maçı kesinlikle kazanması, Sarıyer’in ise kaybetmesi gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.