DEVA Çayırova’dan kadınlara karanfil!

Çayırova 09.03.2021 - 16:30, Güncelleme: 09.03.2021 - 16:33
 

DEVA Çayırova’dan kadınlara karanfil!

DEVA Çayırova’dan kadınlara karanfil!

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, Deva Partisi Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Kaya ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Çayırovalı kadınlara karanfil dağıtımı gerçekleştirdi. Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve yönetimi Çayırova’nın en hareketli caddesi Fatih Caddesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Çayırova’lı Kadınlara Karanfil dağıtımı gerçekleştirdi. Kadınlar programa yoğun ilgi gösterdi. Başkan Saraç yaptığı açıklamada, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Çayırova’lı Kadınlarımıza Karanfil dağıtımı organizasyonu gerçekleştirdik. Ülkemiz de özellikle son yıllarda artan Kadın cinayetlerine ve Kadın şiddetine karşı vatandaşlarımız çok tepkili. Bu kadar olaya rağmen Kadına şiddet ve Kadın cinayetleri ile ilgili somut bir adımın atılmaması insanımızın Adalet duygusunu da örselemiş oluyor. Umarız ki ülkeyi yönetenler Ekonomik kriz ve Pandemi sebebiyle çaresiz kaldıkları gibi bu konularda da çaresiz kalmazlar. Ayrıca program vesilesi ile organizasyonumuza yoğun ilgi ve alaka gösteren Çayırova’lı Kadınlarımıza şükranlarımı sunarım” dedi.  
DEVA Çayırova’dan kadınlara karanfil!

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, Deva Partisi Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Kaya ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Çayırovalı kadınlara karanfil dağıtımı gerçekleştirdi.

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve yönetimi Çayırova’nın en hareketli caddesi Fatih Caddesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Çayırova’lı Kadınlara Karanfil dağıtımı gerçekleştirdi. Kadınlar programa yoğun ilgi gösterdi. Başkan Saraç yaptığı açıklamada, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Çayırova’lı Kadınlarımıza Karanfil dağıtımı organizasyonu gerçekleştirdik. Ülkemiz de özellikle son yıllarda artan Kadın cinayetlerine ve Kadın şiddetine karşı vatandaşlarımız çok tepkili. Bu kadar olaya rağmen Kadına şiddet ve Kadın cinayetleri ile ilgili somut bir adımın atılmaması insanımızın Adalet duygusunu da örselemiş oluyor. Umarız ki ülkeyi yönetenler Ekonomik kriz ve Pandemi sebebiyle çaresiz kaldıkları gibi bu konularda da çaresiz kalmazlar. Ayrıca program vesilesi ile organizasyonumuza yoğun ilgi ve alaka gösteren Çayırova’lı Kadınlarımıza şükranlarımı sunarım” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.