DEVA Darıca’dan toplu kan bağışı

Siyaset 30.05.2021 - 10:38, Güncelleme: 30.05.2021 - 10:38
 

DEVA Darıca’dan toplu kan bağışı

DEVA Darıca’dan toplu kan bağışı

Yaptığı başarılı işlerle ve sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, önemli bir işe daha imza attı.  Kan bağışı kampanyasına imza atan DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, Türk Darıca Kızılay ile beraber ortak ve önemli bir iş gerçekleştirdi. Kurulduğu ilk günden bu yana önemli işler gerçekleştiren ve toplumdan tam not alan DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, parti binasının hemen önünde Türk Darıca Kızılay ile beraber kan bağışı kampanyası gerçekleştirdi.  Kazım Karabekir Mahallesi İstasyon Caddesinde gerçekleşen programda kan dostum başlığı altında kan bağışı kampanyası düzenlenirken il ve ilçedeki partililerin katılımlarıyla geniş, güzel ve anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. DAHA ÇOK İNSANA DOKUNACAĞIZ Partililerin ilgi gösterdiği organizasyonda konuşan DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, “Bugün burada kan bağışımızı yaptık. Katılan herkese teşekkür ederim, ayrıca Kızılay ekiplerine de teşekkür ederim. Partimiz olarak sosyal sorumluluk çalışmalarında olmaya devam edeceğiz. Her derde deva olacağız. İnşallah daha güzel işlere imza atacağız. Normalleşmeyle beraber daha fazla sokakta olacak daha çok insana dokunacağız buna söz veriyorum” şeklinde konuştu.
DEVA Darıca’dan toplu kan bağışı

Yaptığı başarılı işlerle ve sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, önemli bir işe daha imza attı.  Kan bağışı kampanyasına imza atan DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, Türk Darıca Kızılay ile beraber ortak ve önemli bir iş gerçekleştirdi.

Kurulduğu ilk günden bu yana önemli işler gerçekleştiren ve toplumdan tam not alan DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, parti binasının hemen önünde Türk Darıca Kızılay ile beraber kan bağışı kampanyası gerçekleştirdi.  Kazım Karabekir Mahallesi İstasyon Caddesinde gerçekleşen programda kan dostum başlığı altında kan bağışı kampanyası düzenlenirken il ve ilçedeki partililerin katılımlarıyla geniş, güzel ve anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

DAHA ÇOK İNSANA DOKUNACAĞIZ

Partililerin ilgi gösterdiği organizasyonda konuşan DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, “Bugün burada kan bağışımızı yaptık. Katılan herkese teşekkür ederim, ayrıca Kızılay ekiplerine de teşekkür ederim. Partimiz olarak sosyal sorumluluk çalışmalarında olmaya devam edeceğiz. Her derde deva olacağız. İnşallah daha güzel işlere imza atacağız. Normalleşmeyle beraber daha fazla sokakta olacak daha çok insana dokunacağız buna söz veriyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.