DEVA Partililer Balkan Türkleri ile buluştu

Gündem 25.05.2023 - 11:57, Güncelleme: 25.05.2023 - 11:57
 

DEVA Partililer Balkan Türkleri ile buluştu

DEVA Partisi Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar, DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Dr. Semih Taşveren, İzmit Belediyesi Koordinatörü Eray Bodur, Balkan Masası Temsilcileri Dalistan Filiz, Erdem Arcan ve Alptekin Cevherli ile Kocaeli’nde bulunan Rumeli, Balkan ve Batı Trakya Türkleri Dernek Başkanları ve Yöneticileri, İzmit Belediyesi Balkan Yerleşkesi’nde bir araya geldiler.

 ‘BENİM DE AİLEM KAVALA’DAN GELMİŞ’ Alptekin Cevherli’nin açılış konuşması ardından, DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Dr. Semih Taşveren ve ardından İzmit Belediyesi Koordinatörü Eray Bodur, Balkan Masası Temsilcisi Dalistan Filiz’de birer konuşma yaptılar. Daha sonra söz alan DEVA Partisi Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar, “Burada kendimi ailemle birlikteymiş gibi hissettim, benim dedem de Balkanlardan, Kavala’dan çok uzun ve zor bir yolculukla Türkiye’ye Kocaeli - Karamürsel’e gelmiş ve buraya yerleşmiş. Bu yolculukta eşini ve küçük kızını kaybetmiş. Bizlerin, hepimizin acı hatıraları var o dönemlere ait. Şimdi de başka acı hatıralarımız olmasın diye çalışıyoruz. Önümüzdeki 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek seçim çok önemli. Bu seçim bir referandum özelliği taşıyor. Zengin bir Türkiye mi, borç alan fakir bir Türkiye mi? Tek bir kişinin yönettiği mi, demokrasi ve istişare ile yönetilen bir Türkiye mi, işte milletimiz bunun kararını verecek. Bizlere iftira atanların yönetimi mi? Vatan sevgisi hissedenlerin ve bunu yaşayanların yönetimi mi? Aslında bu soruların cevapları çok basit, sizlerden bu konuda bir hemşehriniz olarak destek bekliyorum” dedi. AYDINLAR OCAĞI YÖNETİMİNİ ZİYARET DEVA Partisi heyeti daha sonra Kocaeli Aydınlar Ocağı’nı ziyaret ederek, yeni seçilen yönetimi kutladı. Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Gürkan Uysal nazik ziyaretleri nedeniyle DEVA Partisi Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar’a, İl Başkanı Dr. Semih Taşveren’e ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Ocağın çalışmaları ve yeni dönemde yapmayı plânladıkları hakkında bilgi verdi.
DEVA Partisi Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar, DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Dr. Semih Taşveren, İzmit Belediyesi Koordinatörü Eray Bodur, Balkan Masası Temsilcileri Dalistan Filiz, Erdem Arcan ve Alptekin Cevherli ile Kocaeli’nde bulunan Rumeli, Balkan ve Batı Trakya Türkleri Dernek Başkanları ve Yöneticileri, İzmit Belediyesi Balkan Yerleşkesi’nde bir araya geldiler.

 ‘BENİM DE AİLEM KAVALA’DAN GELMİŞ’

Alptekin Cevherli’nin açılış konuşması ardından, DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Dr. Semih Taşveren ve ardından İzmit Belediyesi Koordinatörü Eray Bodur, Balkan Masası Temsilcisi Dalistan Filiz’de birer konuşma yaptılar. Daha sonra söz alan DEVA Partisi Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar, “Burada kendimi ailemle birlikteymiş gibi hissettim, benim dedem de Balkanlardan, Kavala’dan çok uzun ve zor bir yolculukla Türkiye’ye Kocaeli - Karamürsel’e gelmiş ve buraya yerleşmiş. Bu yolculukta eşini ve küçük kızını kaybetmiş. Bizlerin, hepimizin acı hatıraları var o dönemlere ait. Şimdi de başka acı hatıralarımız olmasın diye çalışıyoruz.

Önümüzdeki 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek seçim çok önemli. Bu seçim bir referandum özelliği taşıyor. Zengin bir Türkiye mi, borç alan fakir bir Türkiye mi? Tek bir kişinin yönettiği mi, demokrasi ve istişare ile yönetilen bir Türkiye mi, işte milletimiz bunun kararını verecek.

Bizlere iftira atanların yönetimi mi? Vatan sevgisi hissedenlerin ve bunu yaşayanların yönetimi mi? Aslında bu soruların cevapları çok basit, sizlerden bu konuda bir hemşehriniz olarak destek bekliyorum” dedi.

AYDINLAR OCAĞI YÖNETİMİNİ ZİYARET

DEVA Partisi heyeti daha sonra Kocaeli Aydınlar Ocağı’nı ziyaret ederek, yeni seçilen yönetimi kutladı. Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Gürkan Uysal nazik ziyaretleri nedeniyle DEVA Partisi Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar’a, İl Başkanı Dr. Semih Taşveren’e ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Ocağın çalışmaları ve yeni dönemde yapmayı plânladıkları hakkında bilgi verdi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.