19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DEVA Partisi 19 Mayıs’ı kutladı

Spor 19.05.2023 - 17:50, Güncelleme: 19.05.2023 - 17:50
 

DEVA Partisi 19 Mayıs’ı kutladı

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Dr. Semih Taşveren yayınladığı bir mesajla 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı ve gençlerin Atatürk’ün kendilerine emanet ettiği cumhuriyete sahip çıkacaklarına inandığını söyledi.

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli  İl Başkanı Dr. Semih Taşveren Türkiye’nin çok zor günler geçirdiğine dikkat çektiği mesajında, milleti bu güç durumdan yine milletin azim ve kararının kurtaracağının altını çizdi. Başkan Taşveren; “Bugün ülkemiz kritik bir yol ayrımındadır. Bu yol ayrımında, gençlerimize büyük iş düşmektedir.  Atatürk’ün kendilerine emanet ettiği cumhuriyete ve Türkiye’ye gençlerimizin sahip çıkacağına kuşkumuz yoktur. Tek adam sistemi yerine ‘Halkın kendi kendini idare ettiği cumhuriyete’ geçişimizin ve Kurtuluş Savaşımızın da başlangıç günü sayılan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını milletçe büyük bir umutla kutluyoruz... GENÇLİĞİMİZ VAZİFESİNİN BAŞINDADIR Türk gençliği Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabesinde dile getirdiği gibi, birinci vazifesi olan; ‘Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmek’ yolundan bir an bile ayrılmayacaktır. Atatürk’ün ifadesi ile, ‘İstikbalde dahi seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek iç ve dış düşmanların olacaktır. Bir gün, istiklal ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, göreve atılmak için içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şartlarını düşünmeyeceksin. Bu imkân ve şartlar, çok zor bir şekilde olabilir. İstiklal ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada örneği görülmemiş bir zaferin temsilcisi olabilirler.  Bizler, gençlerimize emanet edeceğimiz Cumhuriyetimizi ve ülkemizi daha güzel yarınlara taşıyacaklarına olan inancımızla bütün gençlerimizin ve kendini genç hissedenlerin, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyoruz. “ dedi.
DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Dr. Semih Taşveren yayınladığı bir mesajla 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı ve gençlerin Atatürk’ün kendilerine emanet ettiği cumhuriyete sahip çıkacaklarına inandığını söyledi.

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli  İl Başkanı Dr. Semih Taşveren Türkiye’nin çok zor günler geçirdiğine dikkat çektiği mesajında, milleti bu güç durumdan yine milletin azim ve kararının kurtaracağının altını çizdi. Başkan Taşveren; “Bugün ülkemiz kritik bir yol ayrımındadır. Bu yol ayrımında, gençlerimize büyük iş düşmektedir.  Atatürk’ün kendilerine emanet ettiği cumhuriyete ve Türkiye’ye gençlerimizin sahip çıkacağına kuşkumuz yoktur. Tek adam sistemi yerine ‘Halkın kendi kendini idare ettiği cumhuriyete’ geçişimizin ve Kurtuluş Savaşımızın da başlangıç günü sayılan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını milletçe büyük bir umutla kutluyoruz...

GENÇLİĞİMİZ VAZİFESİNİN BAŞINDADIR

Türk gençliği Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabesinde dile getirdiği gibi, birinci vazifesi olan; ‘Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmek’ yolundan bir an bile ayrılmayacaktır.

Atatürk’ün ifadesi ile, ‘İstikbalde dahi seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek iç ve dış düşmanların olacaktır. Bir gün, istiklal ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, göreve atılmak için içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şartlarını düşünmeyeceksin. Bu imkân ve şartlar, çok zor bir şekilde olabilir. İstiklal ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada örneği görülmemiş bir zaferin temsilcisi olabilirler.  Bizler, gençlerimize emanet edeceğimiz Cumhuriyetimizi ve ülkemizi daha güzel yarınlara taşıyacaklarına olan inancımızla bütün gençlerimizin ve kendini genç hissedenlerin, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyoruz. “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.