Devalı Çelik’ten yangın söndürme uçağı tepkisi

Gündem 30.07.2021 - 15:26, Güncelleme: 30.07.2021 - 15:26
 

Devalı Çelik’ten yangın söndürme uçağı tepkisi

Türkiye’nin dört bir yanında orman yangınları haberi gelirken, Türkiye’nin yangın söndürmede kullanılan sadece 3 tane kiralık uçağı olmasına Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik tepki gösterdi.

Antalya’nın Manavgat ilçesinin ardından Adana, Osmaniye, Muğla’nın Datça ilçesi, Kocaeli, Mersin, Elazığ, Hatay, Kırıkkale, Kayseri ve Ankara’nın Polatlı ilçesinde yangınlar çıktı. Türkiye’nin dört bir yanında orman yangınları haberi gelirken Türk Hava Kurumu’nun (THK) yangın söndürme araçlarının kullanılmaması tepkilere neden oldu. Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak iktidara sorular yöneltti. YANGIN SÖNDÜRMEDE UÇAK BİLE YOK DOĞRU DÜZGÜN Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik sosyal medya hesabından iktidara yüklendiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Siz Türkiye’yi yöneten efendiler; bu konuda ciddi bir şeyler yapmayı düşünüyor musunuz? Türkiye yanıyor. Her yerden yangın haberi geliyor. Bu sizce normal mi? Ne yapacaksınız? Ne gibi önlem alacaksınız? Görüyoruz ki yangın söndürmede uçak bile yok doğru düzgün. Avrupa ülkelerindeki yangın uçak filosu: Yunanistan 38 uçak, Fransa 26 uçak, İtalya 19 uçak, İspanya 17 uçak, Türkiye 3 uçak.”
Türkiye’nin dört bir yanında orman yangınları haberi gelirken, Türkiye’nin yangın söndürmede kullanılan sadece 3 tane kiralık uçağı olmasına Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik tepki gösterdi.

Antalya’nın Manavgat ilçesinin ardından Adana, Osmaniye, Muğla’nın Datça ilçesi, Kocaeli, Mersin, Elazığ, Hatay, Kırıkkale, Kayseri ve Ankara’nın Polatlı ilçesinde yangınlar çıktı. Türkiye’nin dört bir yanında orman yangınları haberi gelirken Türk Hava Kurumu’nun (THK) yangın söndürme araçlarının kullanılmaması tepkilere neden oldu. Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak iktidara sorular yöneltti.

YANGIN SÖNDÜRMEDE UÇAK BİLE YOK DOĞRU DÜZGÜN

Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik sosyal medya hesabından iktidara yüklendiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Siz Türkiye’yi yöneten efendiler; bu konuda ciddi bir şeyler yapmayı düşünüyor musunuz? Türkiye yanıyor. Her yerden yangın haberi geliyor. Bu sizce normal mi? Ne yapacaksınız? Ne gibi önlem alacaksınız? Görüyoruz ki yangın söndürmede uçak bile yok doğru düzgün. Avrupa ülkelerindeki yangın uçak filosu: Yunanistan 38 uçak, Fransa 26 uçak, İtalya 19 uçak, İspanya 17 uçak, Türkiye 3 uçak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.