Devalı Ünsür’den Kaymakam Kara’ya teşekkür!

Siyaset 22.02.2021 - 11:30, Güncelleme: 22.02.2021 - 11:30
 

Devalı Ünsür’den Kaymakam Kara’ya teşekkür!

DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’yı esnafla iç içe olmasından dolayı tebrik ederek, “Sokağa çıkma yasağından muaf esnaflarımıza yaptığı ziyaretleri ve bu kapsamdaki açıklamaları için müteşekkiriz.” dedi.

DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, yerel ve ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamasında Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’yı esnafla iç içe olmasından dolayı tebrik eden Ünsür, “Darıca ilçe başkanlığı olarak başlattığımız ‘Esnafımıza sahip çıkıyoruz’ kampanyasının geniş bir katılım ile sürmesi hepimizi mutlu etmektedir. ‘Alışverişlerimizi Darıca esnafından yapıyoruz, esnaf kazanırsa Darıca kazanır’ mottosuyla yaptığımız çağrılara her kesimden vatandaşımız desteğini göstermektedir. Geçtiğimiz hafta sonu Sayın Kaymakamımız Yüksel Kara ve beraberindeki heyetin sokağa çıkma yasağından muaf esnaflarımıza yaptığı ziyaretleri ve bu kapsamdaki açıklamaları için müteşekkiriz.” dedi. MUZAFFER BIYIK’A ELEŞTİRİ “Yapılan çalışmaların olumlu yansımalarını da görmekteyiz” diyen Ünsür, pazar günü gelen “Siz başlattınız arkası geliyor, bu zor günlerde bir umut oldu ‘Allah sizden razı olsun’ mesajının kendisini oldukça duygulandırdığını ve bunun her şeyden değerli olduğunu belirtti.  Sözlerini Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a seslenerek sürdüren Ünsür, “Sayın Bıyık, maalesef gerçek ülke gündeminden partiniz gibi koptuğunuzu görüyorum, esnafımız ve halkımız bu kadar zor durumdayken, tarihi meydanımız Çınaraltı’nın sözde restorasyonunun zamanı mı?” dedi.    
DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’yı esnafla iç içe olmasından dolayı tebrik ederek, “Sokağa çıkma yasağından muaf esnaflarımıza yaptığı ziyaretleri ve bu kapsamdaki açıklamaları için müteşekkiriz.” dedi.

DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, yerel ve ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamasında Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’yı esnafla iç içe olmasından dolayı tebrik eden Ünsür, “Darıca ilçe başkanlığı olarak başlattığımız ‘Esnafımıza sahip çıkıyoruz’ kampanyasının geniş bir katılım ile sürmesi hepimizi mutlu etmektedir. ‘Alışverişlerimizi Darıca esnafından yapıyoruz, esnaf kazanırsa Darıca kazanır’ mottosuyla yaptığımız çağrılara her kesimden vatandaşımız desteğini göstermektedir. Geçtiğimiz hafta sonu Sayın Kaymakamımız Yüksel Kara ve beraberindeki heyetin sokağa çıkma yasağından muaf esnaflarımıza yaptığı ziyaretleri ve bu kapsamdaki açıklamaları için müteşekkiriz.” dedi.

MUZAFFER BIYIK’A ELEŞTİRİ

“Yapılan çalışmaların olumlu yansımalarını da görmekteyiz” diyen Ünsür, pazar günü gelen “Siz başlattınız arkası geliyor, bu zor günlerde bir umut oldu ‘Allah sizden razı olsun’ mesajının kendisini oldukça duygulandırdığını ve bunun her şeyden değerli olduğunu belirtti.  Sözlerini Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a seslenerek sürdüren Ünsür, “Sayın Bıyık, maalesef gerçek ülke gündeminden partiniz gibi koptuğunuzu görüyorum, esnafımız ve halkımız bu kadar zor durumdayken, tarihi meydanımız Çınaraltı’nın sözde restorasyonunun zamanı mı?” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.