Dilovası Belediye Spor'un çekilme kararı iptal oldu

Spor 21.09.2023 - 11:33, Güncelleme: 21.09.2023 - 11:33
 

Dilovası Belediye Spor'un çekilme kararı iptal oldu

Dilovası Belediye Spor, BAL'da yer alma şansını kıl payı kaçırdıktan sonra bu sezon için alınan çekilme kararı alınmıştı. Bu kararın ardından Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in devreye girmesiyle çekilme kararı iptal edilmiş oldu

Dilovası Belediye Spor, geçen sezon BAL'da büyük bir umutla finalde yer alma şansını kıl payı kaçırdıktan sonra bu sezon için alınan çekilme kararını geri çekti. İl Tertip Komitesine sunulan kulübün dilekçesi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in devreye girmesiyle işleme alındı, ancak beklenmedik bir gelişme yaşandı. Dilovası Belediye Spor'un dilekçesi, İl Tertip Komitesi tarafından işleme alındıktan sonra bir süre sonra iptal edildi. YAPILAN AÇIKLAMA Kulübün konuya ilişkin yapmış olduğu açıklama şu şekilde: "Bugün yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda yola gençlerimizle devam ederek, Kocaeli’de bir Akademi takımı olma hedefimiz olduğunu aşağıda ki paylaşımımızla kamuoyuna bildirmiştik. Görüyoruz ki açıklamamız yanlış anlaşılarak sanki maddi imkansızlıklardan ve destek olmamasından dolayı ligden çekilmişiz gibi bir hava oluşturulmuş ve maalesef medyada yayınlanmıştır. Tekrar etmek isteriz ki almış olduğumuz bu kararın gençlerimize olan inancımız dolayısıyla alındığı yoksa imkansızlıkla bir alakası olmadığı Dilovası Belediye Başkanımız Sn Hamza Şayir’in her zaman maddi manevi yanımızda olduğunu ve bizi hiç yalnız bırakmadığını buradan ilan eder kendisine de bu desteklerinden ve gençlere olan güveninden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Dilovası Belediye Spor daima var olacaktır. Her zaman, her yerde Dilovası Belediye"
Dilovası Belediye Spor, BAL'da yer alma şansını kıl payı kaçırdıktan sonra bu sezon için alınan çekilme kararı alınmıştı. Bu kararın ardından Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in devreye girmesiyle çekilme kararı iptal edilmiş oldu

Dilovası Belediye Spor, geçen sezon BAL'da büyük bir umutla finalde yer alma şansını kıl payı kaçırdıktan sonra bu sezon için alınan çekilme kararını geri çekti. İl Tertip Komitesine sunulan kulübün dilekçesi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in devreye girmesiyle işleme alındı, ancak beklenmedik bir gelişme yaşandı. Dilovası Belediye Spor'un dilekçesi, İl Tertip Komitesi tarafından işleme alındıktan sonra bir süre sonra iptal edildi.

YAPILAN AÇIKLAMA

Kulübün konuya ilişkin yapmış olduğu açıklama şu şekilde:

"Bugün yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda yola gençlerimizle devam ederek, Kocaeli’de bir Akademi takımı olma hedefimiz olduğunu aşağıda ki paylaşımımızla kamuoyuna bildirmiştik.

Görüyoruz ki açıklamamız yanlış anlaşılarak sanki maddi imkansızlıklardan ve destek olmamasından dolayı ligden çekilmişiz gibi bir hava oluşturulmuş ve maalesef medyada yayınlanmıştır.

Tekrar etmek isteriz ki almış olduğumuz bu kararın gençlerimize olan inancımız dolayısıyla alındığı yoksa imkansızlıkla bir alakası olmadığı Dilovası Belediye Başkanımız Sn Hamza Şayir’in her zaman maddi manevi yanımızda olduğunu ve bizi hiç yalnız bırakmadığını buradan ilan eder kendisine de bu desteklerinden ve gençlere olan güveninden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Dilovası Belediye Spor daima var olacaktır.

Her zaman, her yerde Dilovası Belediye"

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.