“Dilovası Belediyesi vahşeti…”

Dilovası 19.08.2020 - 10:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Dilovası Belediyesi vahşeti…”

Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Derneği Başkanı Gonca Çelik Ketenağ, Dilovası Belediyesi veterinerinin bir köpeği öldürdüğünü iddia ederek “Dilovası Belediyesi vahşeti’ başlıklı bir açıklamada bulundu. Dilovası Mermerciler Sitesi’nde bakılan ‘HAYDAR’ isimli köpeği Dilovası Belediyesi veteriner hekimi uyuz olduğu için ötenazi uygulandığını dile getiren Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Derneği (KOHAYDER) Başkanı Gonca Çelik Ketenağ bunun bir ‘vahşet’ olduğunu dile getirdi. Başkan Ketenağ yazılı bir açıklama yaparak şikayetçi olacaklarını ve olayın peşini bırakmayacaklarını dile getirdi. Ketenağ yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Dilovası Belediyesi vahşeti! Dilovası Mermerciler Sitesi’nde bakılan ‘HAYDAR’ isimli köpeğimizin hayatı, sırf uyuz olduğu için Dilovası Belediyesi veteriner hekimi tarafından bulunduğu ortamda ötenazi uygulanarak sona erdirilmiştir! TEDAVİSİ İMKANSIZ DEĞİL Kan donduran bu olay, 13.08.2020 tarihinde Haydar’ı besleyen gönüllünün köpeği bulamaması üzerine belediye veterinerini arayıp, veteriner tarafından ‘Uyuzu çok fazla olduğu için bulunduğu yerde uyuttuk’ bilgisini vermesi ve aynı açıklamayı ‘Dışarıdaki Patiler’ oluşumundan Dilek Uğur gönüllümüze de vermesi ile ortaya çıkmıştır. Tedavisine gönüllü tarafından başlanan ve üstelik tedavisi imkansız olmayan bir can neden öldürülür. İşte belediyelerin iyileştirmeye, yaşatmaya değil kısa yoldan çözüm bulmaya yönelik zihniyeti. HAYDİ YA DA CİMER’E ŞİKAYET EDELİM Bilmediğimiz, görüp duymadığımız nice canlar da maalesef aynı kaderi paylaşmaktadır. Bir canımız daha belediye vahşeti sonucu bu dünyadan göçüp gitmiştir. Şu an kendileri tarafından bu olay inkar edilse de ilk açıklamaları ortadadır. Gerekli şikayetler tarafımızdan da yapılacaktır. Lütfen sizler de bu can yakıcı olay için tepkilerinizi İçişleri Bakanlığı’nın yeni uygulaması ‘HAYDİ’ ya da ‘CİMER’ üzerinden bildirin.”

Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Derneği Başkanı Gonca Çelik Ketenağ, Dilovası Belediyesi veterinerinin bir köpeği öldürdüğünü iddia ederek “Dilovası Belediyesi vahşeti’ başlıklı bir açıklamada bulundu.

Dilovası Mermerciler Sitesi’nde bakılan ‘HAYDAR’ isimli köpeği Dilovası Belediyesi veteriner hekimi uyuz olduğu için ötenazi uygulandığını dile getiren Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Derneği (KOHAYDER) Başkanı Gonca Çelik Ketenağ bunun bir ‘vahşet’ olduğunu dile getirdi. Başkan Ketenağ yazılı bir açıklama yaparak şikayetçi olacaklarını ve olayın peşini bırakmayacaklarını dile getirdi. Ketenağ yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Dilovası Belediyesi vahşeti! Dilovası Mermerciler Sitesi’nde bakılan ‘HAYDAR’ isimli köpeğimizin hayatı, sırf uyuz olduğu için Dilovası Belediyesi veteriner hekimi tarafından bulunduğu ortamda ötenazi uygulanarak sona erdirilmiştir!

TEDAVİSİ İMKANSIZ DEĞİL

Kan donduran bu olay, 13.08.2020 tarihinde Haydar’ı besleyen gönüllünün köpeği bulamaması üzerine belediye veterinerini arayıp, veteriner tarafından ‘Uyuzu çok fazla olduğu için bulunduğu yerde uyuttuk’ bilgisini vermesi ve aynı açıklamayı ‘Dışarıdaki Patiler’ oluşumundan Dilek Uğur gönüllümüze de vermesi ile ortaya çıkmıştır. Tedavisine gönüllü tarafından başlanan ve üstelik tedavisi imkansız olmayan bir can neden öldürülür. İşte belediyelerin iyileştirmeye, yaşatmaya değil kısa yoldan çözüm bulmaya yönelik zihniyeti.

HAYDİ YA DA CİMER’E ŞİKAYET EDELİM

Bilmediğimiz, görüp duymadığımız nice canlar da maalesef aynı kaderi paylaşmaktadır. Bir canımız daha belediye vahşeti sonucu bu dünyadan göçüp gitmiştir. Şu an kendileri tarafından bu olay inkar edilse de ilk açıklamaları ortadadır. Gerekli şikayetler tarafımızdan da yapılacaktır. Lütfen sizler de bu can yakıcı olay için tepkilerinizi İçişleri Bakanlığı’nın yeni uygulaması ‘HAYDİ’ ya da ‘CİMER’ üzerinden bildirin.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.