Dilovası Devlet’e yeni ultrason cihazı

Dilovası 21.06.2021 - 15:58, Güncelleme: 21.06.2021 - 15:58
 

Dilovası Devlet’e yeni ultrason cihazı

Dilovası Devlet’e yeni ultrason cihazı

Çolakoğlu Metalurji’nin tarafından Dilovası Devlet Hastanesine alınan yeni ultrason cihazı ile Ultrason Birimi tekrar hizmete açıldı. Dilovası Devlet Hastanesi sağlığın sunumunda daha kapsamlı kaliteli bir hizmet anlayışıyla hızlı bir şekilde ilerliyor. Kısa bir zaman önce hastanede kurulan tomografi cihazı ve hastanede kazandırılan yeni ve son teknoloji ile donatılmış göz ünitesi ve diğer tedavi malzemeleri ile birlikte dün itibariyle hizmet verilen ultrason biriminde yenilenen ultrason cihazı ile tekrar hizmete açılarak, hasta kabulüne başlandı. Dilovası Devlet Hastanesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada “Özellikle destekleriyle bize öncülük eden Kaymakamımız Mustafa Asım Alkan ve Çolakoğlu Metalurji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Türker’e destek ve katkılarından dolayı şükranlarımızı sunarız” ifadesi yer aldı.  
Dilovası Devlet’e yeni ultrason cihazı

Çolakoğlu Metalurji’nin tarafından Dilovası Devlet Hastanesine alınan yeni ultrason cihazı ile Ultrason Birimi tekrar hizmete açıldı.

Dilovası Devlet Hastanesi sağlığın sunumunda daha kapsamlı kaliteli bir hizmet anlayışıyla hızlı bir şekilde ilerliyor. Kısa bir zaman önce hastanede kurulan tomografi cihazı ve hastanede kazandırılan yeni ve son teknoloji ile donatılmış göz ünitesi ve diğer tedavi malzemeleri ile birlikte dün itibariyle hizmet verilen ultrason biriminde yenilenen ultrason cihazı ile tekrar hizmete açılarak, hasta kabulüne başlandı. Dilovası Devlet Hastanesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada “Özellikle destekleriyle bize öncülük eden Kaymakamımız Mustafa Asım Alkan ve Çolakoğlu Metalurji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Türker’e destek ve katkılarından dolayı şükranlarımızı sunarız” ifadesi yer aldı.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.