Dilovası Viyadük Projesi İçin İlk Kazma Vuruldu

Kocaeli 29.01.2022 - 11:26, Güncelleme: 29.01.2022 - 11:26
 

Dilovası Viyadük Projesi İçin İlk Kazma Vuruldu

Dilovası Viyadük Projesi İçin İlk Kazma Vuruldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yapımını üstlendiği Dilovası Hastane Yolu Viyadük Yapım Projesi’ne başladı. Vatandaşların konforlu ve rahat ulaşımı için kentin önemli noktalarında köprü, viyadük ve alternatif yol çalışmaları gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Bu bağlamda Dilovası Hastane Yolu Viyadük Yapım Projesi’ne başlandı. Proje kapsamında, ilçe merkezinden Dilovası Devlet Hastanesi’ne ulaşımın kolay bir şekilde sağlanacağı 935 metrelik duble yol üzerinde, 212 metre uzunluğunda 6 açıklıklı bir viyadük yapılacak. Yüklenici firmaya yer tesliminin yapılmasından sonra proje start aldı. Ekipler bölgede ilk iş olarak viyadük ayaklarına ulaşmak için servis yolu kazı çalışmaları yapıyor. Yapımına İstiklal Caddesi’nden başlanacak 935 metrelik duble yol, vadi üzerinden viyadük ile geçilerek Dilovası Devlet Hastanesi’ne bağlanacak. Böylelikle hastane ve ilçe merkezi arasındaki ulaşım kolaylaşıp, daha konforlu ve güvenli hale getirilecek. 44 bin 875 metreküp kazı çalışmasının yapılacağı projenin yapımında 7 bin 235 metreküp beton ve bin 412 ton nervürlü demir kullanılacak.
Dilovası Viyadük Projesi İçin İlk Kazma Vuruldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yapımını üstlendiği Dilovası Hastane Yolu Viyadük Yapım Projesi’ne başladı.
Vatandaşların konforlu ve rahat ulaşımı için kentin önemli noktalarında köprü, viyadük ve alternatif yol çalışmaları gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Bu bağlamda Dilovası Hastane Yolu Viyadük Yapım Projesi’ne başlandı. Proje kapsamında, ilçe merkezinden Dilovası Devlet Hastanesi’ne ulaşımın kolay bir şekilde sağlanacağı 935 metrelik duble yol üzerinde, 212 metre uzunluğunda 6 açıklıklı bir viyadük yapılacak. Yüklenici firmaya yer tesliminin yapılmasından sonra proje start aldı. Ekipler bölgede ilk iş olarak viyadük ayaklarına ulaşmak için servis yolu kazı çalışmaları yapıyor. Yapımına İstiklal Caddesi’nden başlanacak 935 metrelik duble yol, vadi üzerinden viyadük ile geçilerek Dilovası Devlet Hastanesi’ne bağlanacak. Böylelikle hastane ve ilçe merkezi arasındaki ulaşım kolaylaşıp, daha konforlu ve güvenli hale getirilecek. 44 bin 875 metreküp kazı çalışmasının yapılacağı projenin yapımında 7 bin 235 metreküp beton ve bin 412 ton nervürlü demir kullanılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.