19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası'nda 500 bin tl değerinde kaçak tütün ele geçirildi

Asayiş 27.01.2023 - 15:18, Güncelleme: 27.01.2023 - 15:18
 

Dilovası'nda 500 bin tl değerinde kaçak tütün ele geçirildi

Kocaeli Valiliği yaptığı açıklamada, yaklaşık değeri 500 bin TL olan 40 kg kıyılmış tütün ve sigara üretiminde kullanılan malzeme ele geçirildiğini duyurdu.

Açıklamada şu bilgilere yere verildi: "Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, Dilovası ilçesinde durdurulan araçta ve şahsın evinde, piyasa değeri yaklaşık 500 bin TL olan 40 kg kıyılmış tütün, 900 bin adet Boş Makaron, 100 adet Dolu Makaron, 31 paket halinde 1 kg ambalajlı tütün,  1 adet hava kompresörü ve 1 adet elektrikli sigara sarma makinesi ele geçirilmiş olup, olayla ilgili adli tahkikata başlanılmıştır" denildi.  Açıklamanın devamında, suç ve suçlu ile mücadelenin aralıksız devam edileceği belirtildi.
Kocaeli Valiliği yaptığı açıklamada, yaklaşık değeri 500 bin TL olan 40 kg kıyılmış tütün ve sigara üretiminde kullanılan malzeme ele geçirildiğini duyurdu.


Açıklamada şu bilgilere yere verildi: "Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, Dilovası ilçesinde durdurulan araçta ve şahsın evinde, piyasa değeri yaklaşık 500 bin TL olan 40 kg kıyılmış tütün, 900 bin adet Boş Makaron, 100 adet Dolu Makaron, 31 paket halinde 1 kg ambalajlı tütün,  1 adet hava kompresörü ve 1 adet elektrikli sigara sarma makinesi ele geçirilmiş olup, olayla ilgili adli tahkikata başlanılmıştır" denildi. 

Açıklamanın devamında, suç ve suçlu ile mücadelenin aralıksız devam edileceği belirtildi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.