KÜTÜPHANELER

Dilovası’nda annelere kitap söyleşisi

Dilovası 30.04.2024 - 13:34, Güncelleme: 30.04.2024 - 13:34
 

Dilovası’nda annelere kitap söyleşisi

Okuma Sanatı Kulübü Dilovası Fatma Seher Anaokuluna kazandırılan Kübra Aydoğdu kütüphanesinde anneler ile yeni bir söyleşi gerçekleştirdi

Okuma Sanatı Kulübü, çok önem verdiği anne kütüphanesi etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Özellikle ihtiyaç bölgesi olmasından kaynaklı Dilovası’nda merhum Okuma Sanatı üyesi Kübra Aydoğdu adına Fatma Seher Anaokulunda açılan, Kübra Aydoğdu Kütüphanesinde anneler ile bir söyleşi daha gerçekleştirdi. Okuma Sanatı Kulübü Ailesi yeni üyelerinden Sema Albeni’nin anlatımı ile Doğan Cüceloğlu’nun Geliştiren Anne-Baba kitabı hakkında konuştular. Okuma Sanatı etkinliklerine yoğun ilgi gösteren anneler, Sema Albeni ile birlikte sohbet eşliğinde kitabı değerlendirdi.   ANNELER MEMNUN Keyifli söyleşi ile birlikte Kübra Aydoğdu Kütüphanesi için hazırlanan kitap destekleri de kütüphaneye teslim edildi. Yeni gelen kitaplar için çok sevinen anneler, okumak istedikleri kitapları aldı. Okuma Sanatı Kulübü ile yakın temasta olup çeşitli etkinlikler düzenlemek adına kendi anne kulüplerini kuran Fatma Seher Anaokulu anneleri, söyleşilerden çok memnun olduklarını, yeni etkinlikler için tekrar planlama yapacaklarını ilettiler. Fatma Seher Anaokulu Müdürü Salih Özcan, Kulüp başkanı Selma Kahraman’a teşekkürlerini sundu. Okuma Sanatı Kulübü, anneler için okuma etkinliklerine devam edeceklerini belirttiler.  
Okuma Sanatı Kulübü Dilovası Fatma Seher Anaokuluna kazandırılan Kübra Aydoğdu kütüphanesinde anneler ile yeni bir söyleşi gerçekleştirdi

Okuma Sanatı Kulübü, çok önem verdiği anne kütüphanesi etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Özellikle ihtiyaç bölgesi olmasından kaynaklı Dilovası’nda merhum Okuma Sanatı üyesi Kübra Aydoğdu adına Fatma Seher Anaokulunda açılan, Kübra Aydoğdu Kütüphanesinde anneler ile bir söyleşi daha gerçekleştirdi. Okuma Sanatı Kulübü Ailesi yeni üyelerinden Sema Albeni’nin anlatımı ile Doğan Cüceloğlu’nun Geliştiren Anne-Baba kitabı hakkında konuştular. Okuma Sanatı etkinliklerine yoğun ilgi gösteren anneler, Sema Albeni ile birlikte sohbet eşliğinde kitabı değerlendirdi.

 

Dilovası’nda annelere kitap söyleşisi

ANNELER MEMNUN

Keyifli söyleşi ile birlikte Kübra Aydoğdu Kütüphanesi için hazırlanan kitap destekleri de kütüphaneye teslim edildi. Yeni gelen kitaplar için çok sevinen anneler, okumak istedikleri kitapları aldı. Okuma Sanatı Kulübü ile yakın temasta olup çeşitli etkinlikler düzenlemek adına kendi anne kulüplerini kuran Fatma Seher Anaokulu anneleri, söyleşilerden çok memnun olduklarını, yeni etkinlikler için tekrar planlama yapacaklarını ilettiler. Fatma Seher Anaokulu Müdürü Salih Özcan, Kulüp başkanı Selma Kahraman’a teşekkürlerini sundu. Okuma Sanatı Kulübü, anneler için okuma etkinliklerine devam edeceklerini belirttiler.

 

Dilovası’nda annelere kitap söyleşisi

Dilovası’nda annelere kitap söyleşisi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.