“Dilovası’nda Mutlu İnsanlar Olacak”

Dilovası 25.10.2018 - 16:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Dilovası’nda Mutlu İnsanlar Olacak”

CHP Dilovası Belediye Başkan Adayı Kemal Memiş, adaylığının kesinleşmesinin ardından bir açıklama yaparak, “Dilovası’nı yaşanabilir bir kent, mutlu insanlar ilçesi yapacağız.” dedi.

Adaylığı CHP Parti Meclisi (PM) tarafından onaylanan CHP Dilovası Belediye Başkan Adayı Kemal Memiş, bir açıklama yaparak genel merkeze teşekkür etti. Memiş açıklamasında, “Parti Meclisimizce yapılan değerlendirme sonucunda; 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Kocaeli/Dilovası İlçe Belediye Başkan Adaylığımız uygun bulunmuş ve onaylamıştır. Bu vesile ile bana bu görevi layık gören; Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere, Parti Meclisimize, Kocaeli Milletvekillerimiz Sayın Tahsin Tarhan, Sayın Av. Fatma Hürriyet Kaplan, Sayın Haydar Akar’a, Genel Başkan Danışmanımız değerli abim Sayın Cuma Karavar’a, İl Başkanımız Sayın Av. Cengiz Sarıbay ve il yönetimimize, İlçe Başkanım Sayın Kerem Aydemir’e ve ilçe yönetimimize, destek, cesaret ve fikirleri ile beni motive eden yol arkadaşlarıma, aile, dost ve akrabalara, cefakar ilçe halkıma, ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Ve aday adaylığı fikrimin oluşması sürecinde bana her konuda olduğu gibi bu alanda da hayat arkadaşlığını, yoldaşlığını gösteren, benimle yorulan, eşim Fatma Erkuş Memiş hanımefendiye minnettarım. HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ Yolumuz uzun ve yorucu. Sorumluluğumuzun bilincinde, halkımızın beklentilerinin farkındayız. İlçemizin bütün kesimleri ile güç birliği yaparak, donanımlı bir ekip oluşturarak, bütün bilgi ve tecrübemizle Dilovası’nı yarınlara taşıyacağımız konusunda kendimize güvenimiz tam. Seviyeli, saygılı, birleştirici, bütünleştirici, çözümleyici bir ahlakla ilçemizin hayrına olacak bir yarış içinde olacağız. Müjdeleyen, nefret ettirmeyen bir dil ve duruş sergileyeceğiz. Zira, bu bir hayırda yarış çabasıdır. Allah hepimize hayırlı kılsın. Dilovası’nı yaşanabilir bir kent, mutlu insanlar ilçesi yapacağız. İnanıyoruz, güzel günler göreceğiz. Hep birlikte başaracağız. Asla ümitsizlik yok!” ifadelerine yer verdi.
CHP Dilovası Belediye Başkan Adayı Kemal Memiş, adaylığının kesinleşmesinin ardından bir açıklama yaparak, “Dilovası’nı yaşanabilir bir kent, mutlu insanlar ilçesi yapacağız.” dedi.

Adaylığı CHP Parti Meclisi (PM) tarafından onaylanan CHP Dilovası Belediye Başkan Adayı Kemal Memiş, bir açıklama yaparak genel merkeze teşekkür etti. Memiş açıklamasında, “Parti Meclisimizce yapılan değerlendirme sonucunda; 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Kocaeli/Dilovası İlçe Belediye Başkan Adaylığımız uygun bulunmuş ve onaylamıştır. Bu vesile ile bana bu görevi layık gören; Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere, Parti Meclisimize, Kocaeli Milletvekillerimiz Sayın Tahsin Tarhan, Sayın Av. Fatma Hürriyet Kaplan, Sayın Haydar Akar’a, Genel Başkan Danışmanımız değerli abim Sayın Cuma Karavar’a, İl Başkanımız Sayın Av. Cengiz Sarıbay ve il yönetimimize, İlçe Başkanım Sayın Kerem Aydemir’e ve ilçe yönetimimize, destek, cesaret ve fikirleri ile beni motive eden yol arkadaşlarıma, aile, dost ve akrabalara, cefakar ilçe halkıma, ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Ve aday adaylığı fikrimin oluşması sürecinde bana her konuda olduğu gibi bu alanda da hayat arkadaşlığını, yoldaşlığını gösteren, benimle yorulan, eşim Fatma Erkuş Memiş hanımefendiye minnettarım.

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Yolumuz uzun ve yorucu. Sorumluluğumuzun bilincinde, halkımızın beklentilerinin farkındayız. İlçemizin bütün kesimleri ile güç birliği yaparak, donanımlı bir ekip oluşturarak, bütün bilgi ve tecrübemizle Dilovası’nı yarınlara taşıyacağımız konusunda kendimize güvenimiz tam. Seviyeli, saygılı, birleştirici, bütünleştirici, çözümleyici bir ahlakla ilçemizin hayrına olacak bir yarış içinde olacağız. Müjdeleyen, nefret ettirmeyen bir dil ve duruş sergileyeceğiz. Zira, bu bir hayırda yarış çabasıdır. Allah hepimize hayırlı kılsın. Dilovası’nı yaşanabilir bir kent, mutlu insanlar ilçesi yapacağız. İnanıyoruz, güzel günler göreceğiz. Hep birlikte başaracağız. Asla ümitsizlik yok!” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.