“Dilovası’nın tüm evleri denetlensin”

Siyaset 03.11.2020 - 11:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Dilovası’nın tüm evleri denetlensin”

Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin Dilovası Belediyesi yetkililerine seslenerek, “Dilovası’nın tüm evlerin deprem için denetilmesini ve gereğinin yapılmasını rica ediyorum” dedi. Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, İzmir depreminin ardından bir açıklama yaparak Dilovası Belediyesi yetkililerine seslendi. Başkan Yasin, “İzmir’de yaşanan talihsiz olan deprem hepimizi derinden üzmüştür. Marmara için beklenen bir deprem yıllardır söz konusu araştırmalara göre vakit daralıyor. Dilovası Belediye Başkanının ve yönetiminin görsellikten çok daha önemli olan meselelere yönelmesini için Dilovası’nın tüm evlerin deprem için denetilmesini ve gereğinin yapılmasını rica ediyorum. Tedbir bizden taktir Allahtan” açıklamasında bulundu.

Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin Dilovası Belediyesi yetkililerine seslenerek, “Dilovası’nın tüm evlerin deprem için denetilmesini ve gereğinin yapılmasını rica ediyorum” dedi.

Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, İzmir depreminin ardından bir açıklama yaparak Dilovası Belediyesi yetkililerine seslendi. Başkan Yasin, “İzmir’de yaşanan talihsiz olan deprem hepimizi derinden üzmüştür. Marmara için beklenen bir deprem yıllardır söz konusu araştırmalara göre vakit daralıyor. Dilovası Belediye Başkanının ve yönetiminin görsellikten çok daha önemli olan meselelere yönelmesini için Dilovası’nın tüm evlerin deprem için denetilmesini ve gereğinin yapılmasını rica ediyorum. Tedbir bizden taktir Allahtan” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.