19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Diş Doktoru Fatma KURTULUŞ Yeniden Refah Darıca Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusu

Darıca 23.11.2023 - 11:59, Güncelleme: 23.11.2023 - 11:59
 

Diş Doktoru Fatma KURTULUŞ Yeniden Refah Darıca Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusu

Diş Dr.Fatma Kurtuluş Hanımefendi Yeniden Refah Partisi Darıca Belediye başkan aday adaylığı başvurusunu ilçe başkanı Fatih Mehmet ÇAKIR'a sundular.

    Dr.Fatma Kurtuluş kimdir? Kırklareli İmam Hatip Lisesi'nin İlk kız mezunlarından olan KURTULUŞ ,İmam hatip lisesini derece ile bitirdikten sonra Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesini kazanmıştır.28 Şubat döneminde zorlu öğrencilik süreci geçirmesine rağmen hiç yıl kaybı yaşamadan mezun olmuştur.2002 yılından itibaren İstanbul ve Kocaeli lokasyonlarında çeşitli eğitim, konferans ve seminerler düzenlemiştir.Clinic Dentalline Ağız ve Diş sağlığı polikliniğini hizmete açmıştır.,2000 yılından beri Cengiz KURTULUŞ ile evli olan ve 2 çocuğu bulunan Diş Hekimi Fatma KURTULUŞ aslen Sivaslı olup 23 yıldır şirin ilçemiz Darıca'da ikamet etmektedir.        
Diş Dr.Fatma Kurtuluş Hanımefendi Yeniden Refah Partisi Darıca Belediye başkan aday adaylığı başvurusunu ilçe başkanı Fatih Mehmet ÇAKIR'a sundular.

 

 
Dr.Fatma Kurtuluş kimdir?
Kırklareli İmam Hatip Lisesi'nin İlk kız mezunlarından olan KURTULUŞ ,İmam hatip lisesini derece ile bitirdikten sonra Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesini kazanmıştır.28 Şubat döneminde zorlu öğrencilik süreci geçirmesine rağmen hiç yıl kaybı yaşamadan mezun olmuştur.2002 yılından itibaren İstanbul ve Kocaeli lokasyonlarında çeşitli eğitim, konferans ve seminerler düzenlemiştir.Clinic Dentalline Ağız ve Diş sağlığı polikliniğini hizmete açmıştır.,2000 yılından beri Cengiz KURTULUŞ ile evli olan ve 2 çocuğu bulunan Diş Hekimi Fatma KURTULUŞ aslen Sivaslı olup 23 yıldır şirin ilçemiz Darıca'da ikamet etmektedir.
 
 
 
 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.