Doktor Resul Patan hayatını kaybetti!

Kocaeli 27.11.2021 - 15:10, Güncelleme: 27.11.2021 - 15:10
 

Doktor Resul Patan hayatını kaybetti!

Doktor Resul Patan hayatını kaybetti!

Kocaeli'nde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, bir donem Gölcük Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinde de bulunan Op.Dr.Resul Patan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İlimizde çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen  Gölcük Devlet Hastanesi eski başhekimlerinden Resul Patan hayatını kaybetti. Gölcük Devlet Hastanesinde 1998- ile 2012 yılları arasında başhekimlik görevinde bulunan, ve son olarak Karamürsel Devlet Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev yapan 61 yaşındaki Resul. Patan geçirdiği sonucu yaşamını yitirdi. Evli ve 2 çocuk babası olan Resul Patan’ın cenazesi bugün öğle namazının ardından Yahya Kaptan Akşemsettin Camii’nden kaldırılarak Körfez Asri Mezarlığa defnedilecek.
Doktor Resul Patan hayatını kaybetti!

Kocaeli'nde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, bir donem Gölcük Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinde de bulunan Op.Dr.Resul Patan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

İlimizde çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen  Gölcük Devlet Hastanesi eski başhekimlerinden Resul Patan hayatını kaybetti.

Gölcük Devlet Hastanesinde 1998- ile 2012 yılları arasında başhekimlik görevinde bulunan, ve son olarak Karamürsel Devlet Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev yapan 61 yaşındaki Resul. Patan geçirdiği sonucu yaşamını yitirdi.

Evli ve 2 çocuk babası olan Resul Patan’ın cenazesi bugün öğle namazının ardından Yahya Kaptan Akşemsettin Camii’nden kaldırılarak Körfez Asri Mezarlığa defnedilecek.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.