DURAĞIN SESİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Darıca 19.01.2017 - 14:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DURAĞIN SESİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Darıca Mustafa Kemal İlkokulunun gerçekleştirdiği, “Durağın Sesi Projesi” hız kesmeden devam ediyor.

    Darıca Mustafa Kemal İlkokulunun gerçekleştirdiği, “Durağın Sesi Projesi” hız kesmeden devam ediyor. 3. ay proje sorumlusu okulun Rehberlik ve Psikolojik  Danışmanı Yasemin Öztürk “Bu proje sayesinde artık durakta bekleme zamanımız hem daha eğlenceli hem de daha değerli. "Uygarlığımızın geleceği bilimsel düşünme alışkanlığımızın git gide yayılmasına ve derinleşmesine bağlıdır" (john dewey) biz de yayılmayı sağlamak için eğitim öğretim çalışmalarımızı okul duvarlarının dışına taşıyarak duraklara aktarıyoruz. Böylece her ay yaptığımız çalışmaları durağa yansıtarak hem insanların haberdar olmalarını hem de eğlenerek öğrenmelerini amaçlıyoruz.”dedi.  "EĞİTİM ÇOCUĞU SEVMEKLE BAŞLAR" Öztürk; “Mustafa Kemal İlkokulu Proje Ekibi olarak "Eğitim çocuğu sevmekle başlar" Atatürk sözünden yola çıkarak çok sevdiğimiz öğrencilerimizin çalışmalarından da herkesin haberdar olmasını istiyoruz. Bu ay ilk kez karakod QR uygulamasına geçtik. Bu uygulamayla farklı yer ve zamanlarda da projemize ulaşabileceksiniz. Projemize desteklerini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi başkanlığına ve Toplu Taşıma Daire başkanlığına ayrı ayrı teşekkür ederiz. Durağın Sesi Proje Ekibine ve tüm Mustafa Kemal İlkokulu öğrenci ve  öğretmenlerine  çalışmaları için teşekkür ederiz…” dedi.  
Darıca Mustafa Kemal İlkokulunun gerçekleştirdiği, “Durağın Sesi Projesi” hız kesmeden devam ediyor.

 

 

Darıca Mustafa Kemal İlkokulunun gerçekleştirdiği, “Durağın Sesi Projesi” hız kesmeden devam ediyor. 3. ay proje sorumlusu okulun Rehberlik ve Psikolojik  Danışmanı Yasemin Öztürk “Bu proje sayesinde artık durakta bekleme zamanımız hem daha eğlenceli hem de daha değerli. "Uygarlığımızın geleceği bilimsel düşünme alışkanlığımızın git gide yayılmasına ve derinleşmesine bağlıdır" (john dewey) biz de yayılmayı sağlamak için eğitim öğretim çalışmalarımızı okul duvarlarının dışına taşıyarak duraklara aktarıyoruz. Böylece her ay yaptığımız çalışmaları durağa yansıtarak hem insanların haberdar olmalarını hem de eğlenerek öğrenmelerini amaçlıyoruz.”dedi.

 "EĞİTİM ÇOCUĞU SEVMEKLE BAŞLAR"

Öztürk; “Mustafa Kemal İlkokulu Proje Ekibi olarak "Eğitim çocuğu sevmekle başlar" Atatürk sözünden yola çıkarak çok sevdiğimiz öğrencilerimizin çalışmalarından da herkesin haberdar olmasını istiyoruz. Bu ay ilk kez karakod QR uygulamasına geçtik. Bu uygulamayla farklı yer ve zamanlarda da projemize ulaşabileceksiniz. Projemize desteklerini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi başkanlığına ve Toplu Taşıma Daire başkanlığına ayrı ayrı teşekkür ederiz. Durağın Sesi Proje Ekibine ve tüm Mustafa Kemal İlkokulu öğrenci ve  öğretmenlerine  çalışmaları için teşekkür ederiz…” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.