Durmaz’dan Ümit Yıldırım’a ziyaret

Spor 28.06.2021 - 16:54, Güncelleme: 28.06.2021 - 16:54
 

Durmaz’dan Ümit Yıldırım’a ziyaret

Durmaz’dan Ümit Yıldırım’a ziyaret

Ümit Medya Spor Muhabiri Ümit Yıldırım, Gebze Teknik Üniversitesi’nde Futsal antrenörlüğü yaptığı dönemden öğrencisi olan Salih Durna’yı ofisinde ağırladı. Hafızalara kazınan bir kadro mühendisliği ile unutulmaz başarılar elde eden Ümit Yıldırım komutasındaki futsal takımının önemli isimlerinden Salih Durna’nın kendisini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Yıldırım, “Salih, takımımız adına önemli bir figürdü. Kişiliği ve yeteneğinin yanı sıra, tam bir görev adamı olan Salih, o dönem deyim yerindeyse işleyen makinemizin önemli dişlilerinden biri olmuştu. Kendisinin, ilerleyen günlerde hayata geçirmeyi arzu ettiğimiz projelerimizin içinde olarak ailemizin bir parçası olacağına inanıyorum” dedi. DURNA: “KADER BİZİ GÜZEL BİR BİRLİKTELİĞİN İÇİNDE BULUŞTURDU” 25 yaşındaki Salih Durna ise yaptığı açıklamada, “O dönem kader bizi güzel bir birlikteliğin içinde buluşturdu. İçinde olmaktan büyük mutluluk ve keyif duyduğum dönemin yeniden yaşanması ben ve takım arkadaşlarımın arzusu. O gün bugündür Ümit hoca ile bağımızı hiç koparmadık. Yakaladığımız aile ortamını unutmak pek kolay değil. İnşallah yeni projelerde yine birlikte olabiliriz” ifadelerini kullandı.
Durmaz’dan Ümit Yıldırım’a ziyaret

Ümit Medya Spor Muhabiri Ümit Yıldırım, Gebze Teknik Üniversitesi’nde Futsal antrenörlüğü yaptığı dönemden öğrencisi olan Salih Durna’yı ofisinde ağırladı. Hafızalara kazınan bir kadro mühendisliği ile unutulmaz başarılar elde eden Ümit Yıldırım komutasındaki futsal takımının önemli isimlerinden Salih Durna’nın kendisini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Yıldırım, “Salih, takımımız adına önemli bir figürdü. Kişiliği ve yeteneğinin yanı sıra, tam bir görev adamı olan Salih, o dönem deyim yerindeyse işleyen makinemizin önemli dişlilerinden biri olmuştu. Kendisinin, ilerleyen günlerde hayata geçirmeyi arzu ettiğimiz projelerimizin içinde olarak ailemizin bir parçası olacağına inanıyorum” dedi.

DURNA: “KADER BİZİ GÜZEL BİR BİRLİKTELİĞİN İÇİNDE BULUŞTURDU”

25 yaşındaki Salih Durna ise yaptığı açıklamada, “O dönem kader bizi güzel bir birlikteliğin içinde buluşturdu. İçinde olmaktan büyük mutluluk ve keyif duyduğum dönemin yeniden yaşanması ben ve takım arkadaşlarımın arzusu. O gün bugündür Ümit hoca ile bağımızı hiç koparmadık. Yakaladığımız aile ortamını unutmak pek kolay değil. İnşallah yeni projelerde yine birlikte olabiliriz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.