Ekmeğe yapılacak zamda, Büyükakın belirleyici olacak

Kocaeli 04.08.2021 - 14:04, Güncelleme: 04.08.2021 - 14:04
 

Ekmeğe yapılacak zamda, Büyükakın belirleyici olacak

Ekmeğe yapılacak zamda, Büyükakın belirleyici olacak

Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, yaptığı açıklamada halk ekmeğe yüzde 20 zam yapmayı düşündüklerini dile getirmişti. Sarı, “Son kararı Tahir başkanla görüştükten sonra alacağız” dedi. Kocaeli Fırıncılar Odası ve Büyükşehir Belediyesi tarafından ortak bir şekilde yapılan proje kapsamında 8 ilçede 47 satış noktasında hayata geçirilen halk ekmeğe zam yapılması gündemde. Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, “Un fiyatları oldukça yükseldi o yüzden biz de halk ekmeğe yüzde 20 zam yapmak istiyoruz. Bir sürü ürüne zam geliyor. Son kararı Tahir başkanla görüştükten sonra alacağız” ifadelerini kullandı.  
Ekmeğe yapılacak zamda, Büyükakın belirleyici olacak

Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, yaptığı açıklamada halk ekmeğe yüzde 20 zam yapmayı düşündüklerini dile getirmişti. Sarı, “Son kararı Tahir başkanla görüştükten sonra alacağız” dedi.

Kocaeli Fırıncılar Odası ve Büyükşehir Belediyesi tarafından ortak bir şekilde yapılan proje kapsamında 8 ilçede 47 satış noktasında hayata geçirilen halk ekmeğe zam yapılması gündemde. Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, “Un fiyatları oldukça yükseldi o yüzden biz de halk ekmeğe yüzde 20 zam yapmak istiyoruz. Bir sürü ürüne zam geliyor. Son kararı Tahir başkanla görüştükten sonra alacağız” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.