Elektrik direği yolda kaldı!

Gebze 02.03.2021 - 17:56, Güncelleme: 02.03.2021 - 17:56
 

Elektrik direği yolda kaldı!

Elektrik direği yolda kaldı!

Yavuz Selim Mahallesi’nde geçen yıl yapılan yol düzenlemesinin ardından elektrik direği yolun ortasında kaldı. Yavuz Selim Mahallesi 407/1 sokakta geçen yıl yapılan yol düzenlemesinin ardından SEDAŞ’a ait elektrik direği yolun ortasında kaldı. Uzun süredir yol ortasında kalan ve kaldırılmayan direğin trafikte sorun oluşturduğu gözlenirken, zaman zaman kazalara da neden olduğu Yavuz Selim Mahallesi sakinleri tarafından ifade edildi. Olaya tepki gösteren çok sayıda mahalle sakini, direğin bir an önce yol ortasından kaldırılmasını istedi.
Elektrik direği yolda kaldı!

Yavuz Selim Mahallesi’nde geçen yıl yapılan yol düzenlemesinin ardından elektrik direği yolun ortasında kaldı.

Yavuz Selim Mahallesi 407/1 sokakta geçen yıl yapılan yol düzenlemesinin ardından SEDAŞ’a ait elektrik direği yolun ortasında kaldı. Uzun süredir yol ortasında kalan ve kaldırılmayan direğin trafikte sorun oluşturduğu gözlenirken, zaman zaman kazalara da neden olduğu Yavuz Selim Mahallesi sakinleri tarafından ifade edildi. Olaya tepki gösteren çok sayıda mahalle sakini, direğin bir an önce yol ortasından kaldırılmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.