Emeklilere güzel haber: Öğretmen evlerinde indirim başladı

Kocaeli 26.06.2024 - 08:51, Güncelleme: 26.06.2024 - 08:51
 

Emeklilere güzel haber: Öğretmen evlerinde indirim başladı

Bayramdan sonra uygulamaya geçildi, Kamu kurum ve kuruluşlarına ait sosyal tesislerde emeklilere yıl sonuna kadar yüzde 15 indirim uygulanmaya devam edecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 17 Mayıs'ta " Sosyal Güvenlik Haftası Buluşması" programında yaptığı konuşmada, emeklilerin tüm illerde yer alan kamuya ait misafirhane, öğretmenevi, sosyal tesis ve konukevlerinden kamu görevlileri gibi yüzde 15 indirimli faydalanacaklarını duyurmuştu   İZMİT VE KÖRFEZ’DE İNDİRİM BAŞLADI Cumhurbaşkanlığı tarafından yayınlanan kararname doğrultusunda indirimli fiyatlar Kurban Bayramı sonrasında uygulamaya koyuldu. İzmit ve Körfez’de bulunan öğretmenevlerinde de indirimli fiyatlar uygulanmaya başlandı. KONAKLAMA VE RESTORAN Yapılan indirim hakkında bilgilendirmede bulunan İzmit Öğretmenevi Müdürü Halil İbrahim Soylu şunları kaydetti, “Genelde emekliler buraya geliyor. 140 liralık yemeği 120 liraya veriyoruz. Konaklama ve restoran kısmında indirim uyguluyoruz. Lokalde zaten fiyatlar değişmiyor. 2 senedir zam yapmadık. Restoranda kamu fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim uygulanıyor. Kamu haricindeki emekliye de böylelikle yüzde 40’a yakın indirim sağlanıyor. Emeklilere ve bakmakla yükümlü oldukları kişiler indirimden faydalanıyor.”    
Bayramdan sonra uygulamaya geçildi, Kamu kurum ve kuruluşlarına ait sosyal tesislerde emeklilere yıl sonuna kadar yüzde 15 indirim uygulanmaya devam edecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 17 Mayıs'ta " Sosyal Güvenlik Haftası Buluşması" programında yaptığı konuşmada, emeklilerin tüm illerde yer alan kamuya ait misafirhane, öğretmenevi, sosyal tesis ve konukevlerinden kamu görevlileri gibi yüzde 15 indirimli faydalanacaklarını duyurmuştu

 

İZMİT VE KÖRFEZ’DE İNDİRİM BAŞLADI

Cumhurbaşkanlığı tarafından yayınlanan kararname doğrultusunda indirimli fiyatlar Kurban Bayramı sonrasında uygulamaya koyuldu. İzmit ve Körfez’de bulunan öğretmenevlerinde de indirimli fiyatlar uygulanmaya başlandı.

KONAKLAMA VE RESTORAN

Yapılan indirim hakkında bilgilendirmede bulunan İzmit Öğretmenevi Müdürü Halil İbrahim Soylu şunları kaydetti, “Genelde emekliler buraya geliyor. 140 liralık yemeği 120 liraya veriyoruz. Konaklama ve restoran kısmında indirim uyguluyoruz. Lokalde zaten fiyatlar değişmiyor. 2 senedir zam yapmadık. Restoranda kamu fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim uygulanıyor. Kamu haricindeki emekliye de böylelikle yüzde 40’a yakın indirim sağlanıyor. Emeklilere ve bakmakla yükümlü oldukları kişiler indirimden faydalanıyor.”

Emeklilere güzel haber: Öğretmen evlerinde indirim başladı

Emeklilere güzel haber: Öğretmen evlerinde indirim başladı
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.