ERAY ŞAMDAN: ÜSTÜMDE BİR SORUMLULUK VAR TABİİ Kİ FAKAT BU SORUMLULUĞUN ÜSTESİNDEN EN İYİ ŞEKİLDE GELMEYE ÇALIŞIYORUM!

Spor 05.07.2022 - 15:29, Güncelleme: 05.07.2022 - 15:29
 

ERAY ŞAMDAN: ÜSTÜMDE BİR SORUMLULUK VAR TABİİ Kİ FAKAT BU SORUMLULUĞUN ÜSTESİNDEN EN İYİ ŞEKİLDE GELMEYE ÇALIŞIYORUM!

ERAY ŞAMDAN: ÜSTÜMDE BİR SORUMLULUK VAR TABİİ Kİ FAKAT BU SORUMLULUĞUN ÜSTESİNDEN EN İYİ ŞEKİLDE GELMEYE ÇALIŞIYORUM!

Cezayir'de organize edilen Akdeniz Olimpiyatları’nda 60 kiloda Cezayirli rakibi Ala Salmi’yi 5-0 mağlup ederek altın madalya kazanan Eray Şamdan, Darıca’ya dönüş yaptı. Ülkemize Akdeniz Olimpiyatları’nda karate branşında ilk altın madalyasını aldıran milli gururumuz, Ağustos ayında düzenlenecek olan İslami Dayanışma Oyunları için çalışıyor. Olimpiyat ikinciliğinin şans eseri olmadığını kanıtlamak adına uluslararası müsabakalara farklı motivasyonla hazırlandığının altını çizen Şamdan, İslam Oyunları’nda da yine  altın madalyayı kazanmayı hedefliyor. HER ŞEYİN ANLIK GELİŞEBİLDİĞİ BİR SPOR Akdeniz Oyunları’ndaki tecrübesini ve şampiyonluğunu değerlendiren Eray Şamdan, "Akdeniz Oyunları benim ikinci tecrübem oldu. Tüm branşların olduğu büyük bir organizasyon. Burada altın madalya almayı başardım, koleksiyonuma yeni bir madalya daha eklemiş oldum. Akdeniz Oyunları’nda 2022’deki ilk altın madalyasını ülkemize getirmiş oldum. Bu konuda da çok mutlu ve gururluyum" derken, omuzlarındaki sorumluluğun farkında olduğunu ve psikolojisini yüksek motivasyonda tutmak adına destek aldığını ifade eden Şamdan, "Maçlara yüksek bir motivasyonla çıkıyordum, antrenmanları da maç formatında yapmaya çalışıyordum. Çünkü hata yapma şansımız yok. Bizimkisi 3 dakikalık bir maç. Her şeyin anlık gelişebildiği bir spor. O yüzden motivasyonumu her konuda yüksek tutmaya çalışıyorum. Üstümde bir sorumluluk var tabii ki fakat bu sorumluluğun üstesinden en iyi şekilde gelmeye çalışıyorum. Bu konuda zaten psikolojik destek de alıyoruz. Hem milli takımımızın psikoloğu var hem ben bireysel olarak bu konuda destek alıyorum. Çünkü psikoloji gerçekten sporun önemli bir payını kapsıyor" şeklinde konuştu.
ERAY ŞAMDAN: ÜSTÜMDE BİR SORUMLULUK VAR TABİİ Kİ FAKAT BU SORUMLULUĞUN ÜSTESİNDEN EN İYİ ŞEKİLDE GELMEYE ÇALIŞIYORUM!

Cezayir'de organize edilen Akdeniz Olimpiyatları’nda 60 kiloda Cezayirli rakibi Ala Salmi’yi 5-0 mağlup ederek altın madalya kazanan Eray Şamdan, Darıca’ya dönüş yaptı. Ülkemize Akdeniz Olimpiyatları’nda karate branşında ilk altın madalyasını aldıran milli gururumuz, Ağustos ayında düzenlenecek olan İslami Dayanışma Oyunları için çalışıyor. Olimpiyat ikinciliğinin şans eseri olmadığını kanıtlamak adına uluslararası müsabakalara farklı motivasyonla hazırlandığının altını çizen Şamdan, İslam Oyunları’nda da yine  altın madalyayı kazanmayı hedefliyor.

HER ŞEYİN ANLIK GELİŞEBİLDİĞİ BİR SPOR

Akdeniz Oyunları’ndaki tecrübesini ve şampiyonluğunu değerlendiren Eray Şamdan, "Akdeniz Oyunları benim ikinci tecrübem oldu. Tüm branşların olduğu büyük bir organizasyon. Burada altın madalya almayı başardım, koleksiyonuma yeni bir madalya daha eklemiş oldum. Akdeniz Oyunları’nda 2022’deki ilk altın madalyasını ülkemize getirmiş oldum. Bu konuda da çok mutlu ve gururluyum" derken, omuzlarındaki sorumluluğun farkında olduğunu ve psikolojisini yüksek motivasyonda tutmak adına destek aldığını ifade eden Şamdan, "Maçlara yüksek bir motivasyonla çıkıyordum, antrenmanları da maç formatında yapmaya çalışıyordum. Çünkü hata yapma şansımız yok. Bizimkisi 3 dakikalık bir maç. Her şeyin anlık gelişebildiği bir spor. O yüzden motivasyonumu her konuda yüksek tutmaya çalışıyorum. Üstümde bir sorumluluk var tabii ki fakat bu sorumluluğun üstesinden en iyi şekilde gelmeye çalışıyorum. Bu konuda zaten psikolojik destek de alıyoruz. Hem milli takımımızın psikoloğu var hem ben bireysel olarak bu konuda destek alıyorum. Çünkü psikoloji gerçekten sporun önemli bir payını kapsıyor" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.