Erdoğan ve Bahçeli ikinci doz aşıyı yaptırdı!

Gündem 11.02.2021 - 16:17, Güncelleme: 11.02.2021 - 16:17
 

Erdoğan ve Bahçeli ikinci doz aşıyı yaptırdı!

Erdoğan ve Bahçeli ikinci doz aşıyı yaptırdı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikinci doz koronavirüs aşısını olduğunu duyurdu. Erdoğan, açıklamayı Telegram hesabından yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikinci doz koronavirüs aşısını yaptırdı. Erdoğan, aşı ile ilgili Telegram hesabından bir paylaşımda bulundu. Erdoğan açıklamasında, "Merhaba sevgili kardeşim, ben de ikinci doz Kovid-19 aşısını yaptırdım. İnşallah en kısa sürede tüm vatandaşlarımızı aşılamayı hedefliyoruz." dedi. BAHÇELİ DE COVİD-19 AŞISININ İKİNCİ DOZUNU YAPTIRDI MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Covid-19 aşısının ikinci dozunu yaptırdığını duyurdu. Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'nın planladığı şekliyle Covid-19 virüsü aşısının ikinci dozunu yaptırdım. İnşallah bu salgından maske, mesafe ve temizliğe dikkat ederek yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyorum" ifadesini kullandı. Bahçeli, paylaşımında aşı yapılırken çekilen fotoğrafına da yer verdi.
Erdoğan ve Bahçeli ikinci doz aşıyı yaptırdı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikinci doz koronavirüs aşısını olduğunu duyurdu. Erdoğan, açıklamayı Telegram hesabından yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikinci doz koronavirüs aşısını yaptırdı. Erdoğan, aşı ile ilgili Telegram hesabından bir paylaşımda bulundu. Erdoğan açıklamasında, "Merhaba sevgili kardeşim, ben de ikinci doz Kovid-19 aşısını yaptırdım. İnşallah en kısa sürede tüm vatandaşlarımızı aşılamayı hedefliyoruz." dedi.

BAHÇELİ DE COVİD-19 AŞISININ İKİNCİ DOZUNU YAPTIRDI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Covid-19 aşısının ikinci dozunu yaptırdığını duyurdu. Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'nın planladığı şekliyle Covid-19 virüsü aşısının ikinci dozunu yaptırdım. İnşallah bu salgından maske, mesafe ve temizliğe dikkat ederek yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyorum" ifadesini kullandı. Bahçeli, paylaşımında aşı yapılırken çekilen fotoğrafına da yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.