19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ertuğrul Sağlam: “Amacımız ve hedefimiz belli”

Spor 01.11.2023 - 15:03, Güncelleme: 01.11.2023 - 15:03
 

Ertuğrul Sağlam: “Amacımız ve hedefimiz belli”

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 2-2 sona eren Gençlerbirliği ve oynanacak Göztepe maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu

Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kalarak zirve mücadelesinde çok kritik 2 puan bırakan Kocaelispor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, son gerçekleştirilen antrenman öncesi hem bu maçın hem de oynanacak Göztepe müsabakası ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sağlam yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Evet, öncelikle tabii ufak bir moral bozukluğu yaşadık ve sonrasında Allah'a şükür buraya herkes yeni bir zafer kazanmak için daha motive bir şekilde geldi. Bu hafta ligin averajla ikincisiyle üçüncüsünün, hedefi şampiyonluk ve Süper Lig olan iki takımın güzel bir mücadelesi olacak.   "KAZANMAK İSTİYORUZ" Tabii orada daha çok mücadele eden futbolun doğrularını sahada daha çok sergileyen daha az hata yapan takım mutlaka eğer futbolun şansı da yanında olursa kazanacak. Tabii kazananın biz olmasını istiyoruz. Kazanmak için de neler yapmamız gerektiğini çalışıyoruz. Göztepe'nin öne çıkan tarafları var. Eksik tarafları var. Bunların analizini yaptık. Yarından itibaren taktik çalışmalarımızda bunların üzerinde durmaya devam edeceğiz ve inanıyorum ki ben bu oyuncu arkadaşlarımla zaten sezon başından beri her fırsatta, her platformda güvendiğimizi, inandığımızı dile getiriyorum.
Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 2-2 sona eren Gençlerbirliği ve oynanacak Göztepe maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu

Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kalarak zirve mücadelesinde çok kritik 2 puan bırakan Kocaelispor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, son gerçekleştirilen antrenman öncesi hem bu maçın hem de oynanacak Göztepe müsabakası ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sağlam yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Evet, öncelikle tabii ufak bir moral bozukluğu yaşadık ve sonrasında Allah'a şükür buraya herkes yeni bir zafer kazanmak için daha motive bir şekilde geldi. Bu hafta ligin averajla ikincisiyle üçüncüsünün, hedefi şampiyonluk ve Süper Lig olan iki takımın güzel bir mücadelesi olacak.

 

"KAZANMAK İSTİYORUZ"

Tabii orada daha çok mücadele eden futbolun doğrularını sahada daha çok sergileyen daha az hata yapan takım mutlaka eğer futbolun şansı da yanında olursa kazanacak. Tabii kazananın biz olmasını istiyoruz. Kazanmak için de neler yapmamız gerektiğini çalışıyoruz. Göztepe'nin öne çıkan tarafları var. Eksik tarafları var. Bunların analizini yaptık. Yarından itibaren taktik çalışmalarımızda bunların üzerinde durmaya devam edeceğiz ve inanıyorum ki ben bu oyuncu arkadaşlarımla zaten sezon başından beri her fırsatta, her platformda güvendiğimizi, inandığımızı dile getiriyorum.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.