Eski ortaktan Hürriyet’e rakip!

Kocaeli 30.01.2024 - 16:19, Güncelleme: 30.01.2024 - 16:19
 

Eski ortaktan Hürriyet’e rakip!

31 Mart 2024 yerel seçimlerine tek başına girme kararı alan İYİ Parti’nin İzmit belediye başkan adayı belli oldu

İYİ Parti Kocaeli’de Büyükşehir ve 6 ilçede adayını duyurmuştu. İzmit dahil kalan 6 ilçe henüz açıklanmadı. İYİ Parti’nin İzmit, Derince, Darıca, Başiskele, Çayırova ve Kartepe adaylarını bu hafta içinde açıklaması bekleniyordu. YÜZDE 99 2019 yılında İzmit’te CHP adayı Fatma Kaplan Hürriyet’i destekleyen İYİ Parti 31 Mart 2024 seçiminde kendi adayı ile yarışacak. İYİ Parti’ye yakın isimlerin de gündeme getirdiği AV. Mehmet Kamil Şirin’in adaylığı kesinleşti. Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur “İzmit’te Kamil Şirin’in adaylığı yüzde 99. Genel merkezden haber bekliyoruz. Yarın parti grup toplantısına çağrıldığımızda adayımızı duyuracağız” ifadelerini kullandı. MEHMET KAMİL ŞİRİN KİMDİR? 1967 İzmit doğumlu. Aslen Artvinli. 1983 yılında İzmit Lisesinden mezun oldu. 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. 1989 yılından bu yana ceza avukatı olarak çalışıyor. Kocaeli Barosu yönetim kurulu üyeliği Kocaeli Barosu Adli Yardım Komisyon Başkanlığı Kocaeli Barosu Staj Komisyonu Ceza Hukuku Eğitmenliği Kocaeli Barosu Çevre Komisyonu Yönetim Üyeliği yaptı. Çok iyi derecede Gürcüce, iyi derecede İngilizce biliyor. Evli ve iki çocuk babası.
31 Mart 2024 yerel seçimlerine tek başına girme kararı alan İYİ Parti’nin İzmit belediye başkan adayı belli oldu

İYİ Parti Kocaeli’de Büyükşehir ve 6 ilçede adayını duyurmuştu. İzmit dahil kalan 6 ilçe henüz açıklanmadı. İYİ Parti’nin İzmit, Derince, Darıca, Başiskele, Çayırova ve Kartepe adaylarını bu hafta içinde açıklaması bekleniyordu.

YÜZDE 99

2019 yılında İzmit’te CHP adayı Fatma Kaplan Hürriyet’i destekleyen İYİ Parti 31 Mart 2024 seçiminde kendi adayı ile yarışacak. İYİ Parti’ye yakın isimlerin de gündeme getirdiği AV. Mehmet Kamil Şirin’in adaylığı kesinleşti. Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur “İzmit’te Kamil Şirin’in adaylığı yüzde 99. Genel merkezden haber bekliyoruz. Yarın parti grup toplantısına çağrıldığımızda adayımızı duyuracağız” ifadelerini kullandı.

MEHMET KAMİL ŞİRİN KİMDİR?

1967 İzmit doğumlu.
Aslen Artvinli.
1983 yılında İzmit Lisesinden mezun oldu.
1989 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi.
1989 yılından bu yana ceza avukatı olarak çalışıyor.
Kocaeli Barosu yönetim kurulu üyeliği
Kocaeli Barosu Adli Yardım Komisyon Başkanlığı
Kocaeli Barosu Staj Komisyonu Ceza Hukuku Eğitmenliği
Kocaeli Barosu Çevre Komisyonu Yönetim Üyeliği yaptı.
Çok iyi derecede Gürcüce, iyi derecede İngilizce biliyor.
Evli ve iki çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.