“Esnaf entübe”

Gebze 12.04.2021 - 10:51, Güncelleme: 12.04.2021 - 10:51
 

“Esnaf entübe”

Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, “Esnaf entübe” dedi.

Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu Gebzelilere çağrıda bulunarak, “Yerel esnafımıza sahip çıkalım” dedi.  Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu dile getirerek, bu zorlu günlerde Gebzelileri yerel esnafa sahip çıkmaya davet etti. Başkan Beşiroğlu, “Mahallenin aydınlık kültürünü oluşturan esnafın ışığının kararması mahallenin kararmasıdır, iyi günde olduğu gibi kötü günde de yanımızda olan kara gün dostu esnafımızın yanında olmanın tam zamanıdır” açıklamasında bulundu.
Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, “Esnaf entübe” dedi.

Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu Gebzelilere çağrıda bulunarak, “Yerel esnafımıza sahip çıkalım” dedi. 

Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu dile getirerek, bu zorlu günlerde Gebzelileri yerel esnafa sahip çıkmaya davet etti. Başkan Beşiroğlu, “Mahallenin aydınlık kültürünü oluşturan esnafın ışığının kararması mahallenin kararmasıdır, iyi günde olduğu gibi kötü günde de yanımızda olan kara gün dostu esnafımızın yanında olmanın tam zamanıdır” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.