Eta ve yönetimi çocukları dernekte ağırladı

Gündem 25.04.2024 - 16:59, Güncelleme: 25.04.2024 - 16:59
 

Eta ve yönetimi çocukları dernekte ağırladı

Kocaeli İzmit Erzurumlular Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında minikleri dernek binasında ağırladı

Kocaeli İzmit Erzurumlular Dernek Başkanı Zülküf Eta ve yönetimi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocukları dernek binasında ağırladı. Çocuklara çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Zülküf Eta, bu bayramın dünyanın dört bir yanında zulüm gören çocuklar için bir kurtuluş vesilesi olmasını diledi.    'ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ' Çocukları dernek binasinda ağırlayan Kocaeli İzmit Erzurumlular Dernek Başkanı Zülküf Eta, yaptığı açıklamada "Bugün onların günüydü. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı onlara Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları armağan etmişti. Biz de derneğimizi çocuklarımızla paylaştık, onlarla eğlendik. Dünya sizlerin gülüşüyle güzel Rabbim Filistin'de, Arakan'da Doğu Türkistan'da dünyanın dört bir yanında çocuklarımıza zulmeden, onlara kurşun sıkan, onları öldüren tüm zalimleri kahru perişan eylesin. Amin. Bayramınız kutlu olsun çocuklar. Onlar bizim onlar ülkemizin geleceği ve teminatıdır bugün onların bayramı. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Kocaeli İzmit Erzurumlular Derneğimiz Yönetim Kurulu ve Dernek Gençlik kollarımız olarak derneğimizde hediyelerini taktim ettik." dedi.  
Kocaeli İzmit Erzurumlular Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında minikleri dernek binasında ağırladı

Kocaeli İzmit Erzurumlular Dernek Başkanı Zülküf Eta ve yönetimi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocukları dernek binasında ağırladı. Çocuklara çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Zülküf Eta, bu bayramın dünyanın dört bir yanında zulüm gören çocuklar için bir kurtuluş vesilesi olmasını diledi. 

 

Eta ve yönetimi çocukları dernekte ağırladı 

'ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ'

Çocukları dernek binasinda ağırlayan Kocaeli İzmit Erzurumlular Dernek Başkanı Zülküf Eta, yaptığı açıklamada "Bugün onların günüydü. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı onlara Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları armağan etmişti. Biz de derneğimizi çocuklarımızla paylaştık, onlarla eğlendik. Dünya sizlerin gülüşüyle güzel Rabbim Filistin'de, Arakan'da Doğu Türkistan'da dünyanın dört bir yanında çocuklarımıza zulmeden, onlara kurşun sıkan, onları öldüren tüm zalimleri kahru perişan eylesin. Amin. Bayramınız kutlu olsun çocuklar. Onlar bizim onlar ülkemizin geleceği ve teminatıdır bugün onların bayramı. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Kocaeli İzmit Erzurumlular Derneğimiz Yönetim Kurulu ve Dernek Gençlik kollarımız olarak derneğimizde hediyelerini taktim ettik." dedi.

 

Eta ve yönetimi çocukları dernekte ağırladı 

Eta ve yönetimi çocukları dernekte ağırladı 

Eta ve yönetimi çocukları dernekte ağırladı 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.