19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Fatih Devlet aşılamada çok önde

Sağlık 16.08.2021 - 16:43, Güncelleme: 16.08.2021 - 16:43
 

Fatih Devlet aşılamada çok önde

Fatih Devlet aşılamada çok önde

Gebze Fatih devlet hastanesi hem Gebze hem de civar ilçelerden gelen hastalara ve aşı olmak isteyenlere yoğun bir şekilde hizmet veriyor. Kocaeli bölgesinin en yoğun ve en yüksek performansını sergileyen Gebze Fatih devlet hastanesi aşılamada da, bölge hastanelerinin önünde gitmeye devam ediyor. Son verilere göre bölgemizdeki hastanelerde ‘Biontech’ aşısı yapılma oranları şöyle, Darıca EAH aşı doluluk oranı yüzde 58, Kocaeli DH aşılama doluluk oranı yüzde 99, İzmit Seka DH yüzde 97, Gebze Fatih Devlet Hastanesi ise yüzde 99,38 ile 1. sırada hizmet veriyor. GÜNLÜK 3 BİN 500 KİŞİYE HİZMET VERİYOR Acil serviste ortalama günlük bin 600 hastaya hizmet veren Gebze Fatih Devlet Hastanesi, polikliniklerde 3 bin 500 kişiye, aşılamada da günlük 3 bin 500 kişi civarında hizmet veriliyor. Ayrıca Gebze’de bir ilke imza atan Gebze Fatih Devlet Hastanesi kalp merkezi bölümü kurarak, bypass ameliyatları ile 200 civarında 7/24 kardiyolog eşliğinde hizmet vermeye de başladı. Hastane yönetimi ise, bölgemizde insanlarımıza hizmet etmenin verdiği mutluluğunu yaşarken, her gün daha fazla hizmet alan vatandaşın da kısa sürede sorunlara çözüm bulmanın sevincini yaşadığına dikkat çekiliyor.
Fatih Devlet aşılamada çok önde

Gebze Fatih devlet hastanesi hem Gebze hem de civar ilçelerden gelen hastalara ve aşı olmak isteyenlere yoğun bir şekilde hizmet veriyor.

Kocaeli bölgesinin en yoğun ve en yüksek performansını sergileyen Gebze Fatih devlet hastanesi aşılamada da, bölge hastanelerinin önünde gitmeye devam ediyor. Son verilere göre bölgemizdeki hastanelerde ‘Biontech’ aşısı yapılma oranları şöyle, Darıca EAH aşı doluluk oranı yüzde 58, Kocaeli DH aşılama doluluk oranı yüzde 99, İzmit Seka DH yüzde 97, Gebze Fatih Devlet Hastanesi ise yüzde 99,38 ile 1. sırada hizmet veriyor.

GÜNLÜK 3 BİN 500 KİŞİYE HİZMET VERİYOR

Acil serviste ortalama günlük bin 600 hastaya hizmet veren Gebze Fatih Devlet Hastanesi, polikliniklerde 3 bin 500 kişiye, aşılamada da günlük 3 bin 500 kişi civarında hizmet veriliyor. Ayrıca Gebze’de bir ilke imza atan Gebze Fatih Devlet Hastanesi kalp merkezi bölümü kurarak, bypass ameliyatları ile 200 civarında 7/24 kardiyolog eşliğinde hizmet vermeye de başladı. Hastane yönetimi ise, bölgemizde insanlarımıza hizmet etmenin verdiği mutluluğunu yaşarken, her gün daha fazla hizmet alan vatandaşın da kısa sürede sorunlara çözüm bulmanın sevincini yaşadığına dikkat çekiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.