19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Federasyon yönetiminden MHP’ye ziyaret

Darıca 10.11.2022 - 13:06, Güncelleme: 10.11.2022 - 13:12
 

Federasyon yönetiminden MHP’ye ziyaret

Darıca Dernekler Federasyonu Başkanı Mesut Koca ve yönetim kurulu üyeleri MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Darıca dernekler Federasyon başkanı ve aynı zamanda Darıca Zonguldaklılar dernek başkanı Mesut Koca ile yönetim kurulu üyeleri olan Darıca Karabüklüler dernek başkanı İsmail Torun, Darıca Trabzonlular Dernek Başkanı Umut Sağlam, Darıca Artvinliler dernek Başkanı Nihat Tohumcu ile Malatyalılar Dernek Başkanı ve aynı zamanda MHP Gebze İlçe yönetim kurulu üyesi Haşim Akbaş katıldı. MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ile çeşitli konularda görüş alış verişinde bulunan federasyon heyeti, çalışmalarda başarı dileklerini iletti. Bülent Özdemir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, federasyon yönetimine teşekkür etti.
Darıca Dernekler Federasyonu Başkanı Mesut Koca ve yönetim kurulu üyeleri MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarete
Darıca dernekler Federasyon başkanı ve aynı zamanda Darıca Zonguldaklılar dernek başkanı Mesut Koca ile yönetim kurulu üyeleri olan Darıca Karabüklüler dernek başkanı
İsmail Torun, Darıca Trabzonlular Dernek Başkanı Umut Sağlam, Darıca Artvinliler dernek Başkanı Nihat Tohumcu ile Malatyalılar Dernek Başkanı ve aynı zamanda MHP
Gebze İlçe yönetim kurulu üyesi Haşim Akbaş katıldı. MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ile çeşitli konularda görüş alış verişinde bulunan federasyon heyeti,
çalışmalarda başarı dileklerini iletti. Bülent Özdemir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, federasyon yönetimine teşekkür etti.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.