Fikir Duvarı Gebze’de

Gebze 17.02.2015 - 10:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Fikir Duvarı Gebze’de

“Gençler Ne İstiyor” adlı fikir duvarı çalışmasını ilk olarak Gebze Arapçeşme Mahallesinde hayata geçiren Saadet Partisi Gebze Gençlik Kolları Başkanı Sinan Aras, bu çalışmayı Gebze’de tüm mahallelerde yapacaklarını söyledi.

Arapçeşme Mahallesi İlyasbey Meydanında gerçekleştirilen “Fikir Duvarı” çalışmasının çok verimli geçtiğini ifade eden Saadet Partisi Gebze Gebçlik Kolları Başkanı Sinan Aras, amaçlarının gençlerin taleplerinin ve isteklerinin neler olduğunu öğrenmek olduğunu ifade etti. 21-22 ŞUBATTA KENT MEYDANINDAYIZ Türkiye çapında başlatılan “Fikir Duvarı” çalışmasının Gebze’deki ilk ayağını Arapçeşme Mahallesinde gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Aras, “Gençliğe yönelik çalışmaları artırarak devam ettireceğiz. Bunun en büyük örneğini Gebze için başlattığımız Fikir Duvarında başlattık. Bu anlamda çalışmalarımız artarak devam edecektir. Arapçeşme Mahalesinde gerçekleştirdiğimiz Fikir Duvarı çalışmasına gençlerimizden beklentimizin üstünde bir rağbet oldu. İki gün boyunca açık kalan duvarımıza on bine yakın fikir yazıldı. Yazılan fikirleri programlar bittikten sonra bir kitap haline getirip Genel Merkezimize göndereceğiz. Şimdi ikinci çalışmamızı 21-22 Şubat tarihlerinde Gebze Kent Meydanında yapmayı planlıyoruz.” dedi.
“Gençler Ne İstiyor” adlı fikir duvarı çalışmasını ilk olarak Gebze Arapçeşme Mahallesinde hayata geçiren Saadet Partisi Gebze Gençlik Kolları Başkanı Sinan Aras, bu çalışmayı Gebze’de tüm mahallelerde yapacaklarını söyledi.

Arapçeşme Mahallesi İlyasbey Meydanında gerçekleştirilen “Fikir Duvarı” çalışmasının çok verimli geçtiğini ifade eden Saadet Partisi Gebze Gebçlik Kolları Başkanı Sinan Aras, amaçlarının gençlerin taleplerinin ve isteklerinin neler olduğunu öğrenmek olduğunu ifade etti.

21-22 ŞUBATTA KENT MEYDANINDAYIZ

Türkiye çapında başlatılan “Fikir Duvarı” çalışmasının Gebze’deki ilk ayağını Arapçeşme Mahallesinde gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Aras, “Gençliğe yönelik çalışmaları artırarak devam ettireceğiz. Bunun en büyük örneğini Gebze için başlattığımız Fikir Duvarında başlattık. Bu anlamda çalışmalarımız artarak devam edecektir. Arapçeşme Mahalesinde gerçekleştirdiğimiz Fikir Duvarı çalışmasına gençlerimizden beklentimizin üstünde bir rağbet oldu. İki gün boyunca açık kalan duvarımıza on bine yakın fikir yazıldı. Yazılan fikirleri programlar bittikten sonra bir kitap haline getirip Genel Merkezimize göndereceğiz. Şimdi ikinci çalışmamızı 21-22 Şubat tarihlerinde Gebze Kent Meydanında yapmayı planlıyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.