Gebze Belediyesi, ‘Sıfır Atık’ için çalışıyor

Gebze 19.02.2024 - 15:54, Güncelleme: 19.02.2024 - 15:54
 

Gebze Belediyesi, ‘Sıfır Atık’ için çalışıyor

Gebze Belediyesi, evlerde veya işyerlerinde oluşan çekyat, koltuk, yatak gibi büyük atıkların çöp konteynırı yanına bırakılmaması çağrısında bulunarak, atık toplama hizmeti için bir Whatsapp’tan ulaşılabileceğini söyledi.

 Bu hizmet sayesinde, Gebze sakinleri artık atıklarını Whatsapp üzerinden ileterek kapılarından alınmasını sağlayabilecekler. Belediye yetkilileri, bu hizmetin Gebze’nin temizliği ve düzeni için önemli bir adım olduğunu belirtirken, vatandaşları çevre temizliği konusunda duyarlı olmaya ve atıklarını düzenli bir şekilde atık toplama hizmetiyle iletmeye davet ediyor. Ayrıca, bu hizmetin atıkların çevreye zarar vermesini önlemek ve şehir estetiğini korumak için büyük bir fırsat olduğunu vurguluyorlar. ÇEVRE KİRLİLİĞİ ÖNLENECEK Gebze Belediyesi, atık toplama hizmetini vatandaşların daha kolay erişebilmesi ve çevre kirliliğinin önlenmesi amacıyla bu yenilikçi yaklaşımı hayata geçirdi. Vatandaşlar, artık atıklarını çöp konteynırı yanına bırakmak zorunda kalmayacak ve Gebze’nin temiz bir çevreye sahip olmasına katkıda bulunabilecekler.
Gebze Belediyesi, evlerde veya işyerlerinde oluşan çekyat, koltuk, yatak gibi büyük atıkların çöp konteynırı yanına bırakılmaması çağrısında bulunarak, atık toplama hizmeti için bir Whatsapp’tan ulaşılabileceğini söyledi.

 Bu hizmet sayesinde, Gebze sakinleri artık atıklarını Whatsapp üzerinden ileterek kapılarından alınmasını sağlayabilecekler. Belediye yetkilileri, bu hizmetin Gebze’nin temizliği ve düzeni için önemli bir adım olduğunu belirtirken, vatandaşları çevre temizliği konusunda duyarlı olmaya ve atıklarını düzenli bir şekilde atık toplama hizmetiyle iletmeye davet ediyor. Ayrıca, bu hizmetin atıkların çevreye zarar vermesini önlemek ve şehir estetiğini korumak için büyük bir fırsat olduğunu vurguluyorlar.

ÇEVRE KİRLİLİĞİ ÖNLENECEK

Gebze Belediyesi, atık toplama hizmetini vatandaşların daha kolay erişebilmesi ve çevre kirliliğinin önlenmesi amacıyla bu yenilikçi yaklaşımı hayata geçirdi. Vatandaşlar, artık atıklarını çöp konteynırı yanına bırakmak zorunda kalmayacak ve Gebze’nin temiz bir çevreye sahip olmasına katkıda bulunabilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.