Gebze Belediyesi’nden önemli sponsorluk

Gebze 16.06.2021 - 16:23, Güncelleme: 16.06.2021 - 16:23
 

Gebze Belediyesi’nden önemli sponsorluk

Gebze Belediyesi’nden önemli sponsorluk

Gebze Belediyesi Teknofest 2021 yarışmasına katılacak olan Gebze Teknik Üniversitesi’nin TOAF takımına, sponsor oldu. Teknofest 2021 yarışmasına katılacak olan Gebze Teknik Üniversitesi TOAF takımıyla Gebze Belediyesi arasında ana sponsorluk anlaşması Gebze Belediyesi Kent Meydanı Başkanlık makamında gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen imza törenine Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammed Hasan Aslan ve TOAF Proje Koordinatörü Yakup Ablak katıldı. İlk olarak konuşan TOAF Proje Koordinatörü Yakup Ablak desteklerinden dolayı Gebze Belediyesine teşekkür ettiklerini kaydetti. Genç Ablak, proje kapsamında kendilerine güvenen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz olmak üzere herkese teşekkür ettiğini kaydeden Ablak, “Bizleri destekleyen Belediye Başkanımıza, hocalarımıza, herkese teşekkür ederim” diyerek kendilerine teşekkürlerini ifade etti. Ablak ayrıca program sonrasında Başkan Zinnur Büyükgöz ile sohbet etti. “GENÇLERİ TEŞVİK ETMEK ÖNEMLİ GTÜ Rektörü Muhammed Hasan Aslan ise “Gebze Belediyesi bizlere destek verdi, onların sponsorluğuna, desteğine çok teşekkür ederiz. Gençlerimizi teşvik etmek onlara yol göstermek çok önemli. Bu anlamda Sayın Zinnur Büyükgöz ve ekibine teşekkür ediyorum. Gebze Teknik Üniversitesi TOAF takımına başarılar diliyorum, onların, gençlerimizin yolu açık olsun” şeklinde konuştu. “GENÇLER BİZİM YARINIMIZDIR” Son olarak söz alan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Gençler bizim geleceğim” derken “Gençlere yapılan yatırım yarınlara yapılan yatırımdır. Bu ülkenin geleceği gençlerimizdir. Gençleri, onların çalışmalarını, hayallerini ve projelerini her zaman önemsiyoruz. Gebze Teknik Üniversitesi TOAF takımına sponsor olmaktan ötürü büyük mutluluk duyuyoruz. Gençlerimiz üretecek, yarınların temellerini atacak, bizler de onların destekçisi, onların yardımcısı olacağız. Gençler olmazsa yarınlar olmaz, bizler her zaman çalışan gençlerin yardımcısıyız” dedi.
Gebze Belediyesi’nden önemli sponsorluk

Gebze Belediyesi Teknofest 2021 yarışmasına katılacak olan Gebze Teknik Üniversitesi’nin TOAF takımına, sponsor oldu.

Teknofest 2021 yarışmasına katılacak olan Gebze Teknik Üniversitesi TOAF takımıyla Gebze Belediyesi arasında ana sponsorluk anlaşması Gebze Belediyesi Kent Meydanı Başkanlık makamında gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen imza törenine Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammed Hasan Aslan ve TOAF Proje Koordinatörü Yakup Ablak katıldı. İlk olarak konuşan TOAF Proje Koordinatörü Yakup Ablak desteklerinden dolayı Gebze Belediyesine teşekkür ettiklerini kaydetti. Genç Ablak, proje kapsamında kendilerine güvenen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz olmak üzere herkese teşekkür ettiğini kaydeden Ablak, “Bizleri destekleyen Belediye Başkanımıza, hocalarımıza, herkese teşekkür ederim” diyerek kendilerine teşekkürlerini ifade etti. Ablak ayrıca program sonrasında Başkan Zinnur Büyükgöz ile sohbet etti.

“GENÇLERİ TEŞVİK ETMEK ÖNEMLİ

GTÜ Rektörü Muhammed Hasan Aslan ise “Gebze Belediyesi bizlere destek verdi, onların sponsorluğuna, desteğine çok teşekkür ederiz. Gençlerimizi teşvik etmek onlara yol göstermek çok önemli. Bu anlamda Sayın Zinnur Büyükgöz ve ekibine teşekkür ediyorum. Gebze Teknik Üniversitesi TOAF takımına başarılar diliyorum, onların, gençlerimizin yolu açık olsun” şeklinde konuştu.

“GENÇLER BİZİM YARINIMIZDIR”

Son olarak söz alan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Gençler bizim geleceğim” derken “Gençlere yapılan yatırım yarınlara yapılan yatırımdır. Bu ülkenin geleceği gençlerimizdir. Gençleri, onların çalışmalarını, hayallerini ve projelerini her zaman önemsiyoruz. Gebze Teknik Üniversitesi TOAF takımına sponsor olmaktan ötürü büyük mutluluk duyuyoruz. Gençlerimiz üretecek, yarınların temellerini atacak, bizler de onların destekçisi, onların yardımcısı olacağız. Gençler olmazsa yarınlar olmaz, bizler her zaman çalışan gençlerin yardımcısıyız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.