“Gebze Büyükşehirli İl Olmalı”

Gebze 18.05.2022 - 16:39, Güncelleme: 18.05.2022 - 16:39
 

“Gebze Büyükşehirli İl Olmalı”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 12. Olağan Büyük Kurultayı’nda Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin; “2023'e 100 İl 1000 İlçe ile daha güçlü gireceğiz.” sözleri yıllardır il özlemi çeken Gebze'de yeniden tartışılmaya başlandı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin MHP'nin 12. Olağan Büyük Kurultayı’ndaki konuşmasında il ve ilçe sayılarının arttırılacağını hatırlatan Gebzeliler aynı Bahçeli'nin geçtiğimiz günlerde MHP Grup Toplantısında yaptığı açıklamada bu projelerini bir kez daha gündeme taşıdı. Dr. Devlet Bahçeli, 10 Mayıs 2022 tarihinde meclis grup toplantısında yaptığı konuşmada, "100 il, 100 milyon nüfus hedefimiz var" dedi. **HEDEF GAZETESİ VE www.hedeftv.com Konuyu Sürekli Sıcak Tutuyor.. Meclis grup toplantısına katılarak Bahçeli'nin konuşmasını dinleyen Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, toplantı sonrası MHP Lideri Bahçeli ile ayaküstü sohbet etti. Bahçeli, Dim'in soruları üzerine konuşmasında değindiği '100 İl Projesi'nde Alanya’nın ilk sıralarda olduğunu söylerken İL olacak İlçeler arasında ilk sıralarda olan Gebze ve Gebzelilerin bu açıklamayı kulak ardı etmemesi ve üzerinde durup, konuyu gündeme tutması gerekir diyen gazetemiz Yazıişleri Müdürü Mustafa Arslan ile Fakir Yılmaz, dün sabah Hedef TV yayınınında Bahçeli'nin bu açıklamasının İL olmak isteyen Gebze için büyük bir fırsat olduğuna dikkat çektiler. Programa katılan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler de Gebze’nin Büyükşehirli ol olacağına dikkat çekti. Bahçeli'nin “Cumhuriyetin 100. yılında büyükşehirleri kapsayacak şekilde 100 il ve 1000 ilçeden oluşan bir idari sistemle ekonomide yerli ve milli diriliş sayesinde, siyasette birlik ve dayanışma ruhunun ayağa kalkışıyla Türkiye bölgesinde süper güç, küresel düzeyde de sözü dinlenen bir ülke seviyesine çıkmalıdır, inanıyorum ki mutlaka çıkacaktır.” açıklamasının ve son grup toplantısı ardından yaptığı açıklamalarının göz ardı edilmemesi gerektiğini belirten gazeteciler Arslan ve Yılmaz Gebze'nin siyasileri, STK'lar, basını bu konuyu sürekli gündemde tutması gerektiğine vurgu yaptılar.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin 12. Olağan Büyük Kurultayı’nda Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin; “2023'e 100 İl 1000 İlçe ile daha güçlü gireceğiz.” sözleri yıllardır il özlemi çeken Gebze'de yeniden tartışılmaya başlandı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin MHP'nin 12. Olağan Büyük Kurultayı’ndaki konuşmasında il ve ilçe sayılarının arttırılacağını hatırlatan Gebzeliler aynı Bahçeli'nin geçtiğimiz günlerde MHP Grup Toplantısında yaptığı açıklamada bu projelerini bir kez daha gündeme taşıdı. Dr. Devlet Bahçeli, 10 Mayıs 2022 tarihinde meclis grup toplantısında yaptığı konuşmada, "100 il, 100 milyon nüfus hedefimiz var" dedi.

**HEDEF GAZETESİ VE www.hedeftv.com Konuyu Sürekli Sıcak Tutuyor..

Meclis grup toplantısına katılarak Bahçeli'nin konuşmasını dinleyen Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, toplantı sonrası MHP Lideri Bahçeli ile ayaküstü sohbet etti. Bahçeli, Dim'in soruları üzerine konuşmasında değindiği '100 İl Projesi'nde Alanya’nın ilk sıralarda olduğunu söylerken İL olacak İlçeler arasında ilk sıralarda olan Gebze ve Gebzelilerin bu açıklamayı kulak ardı etmemesi ve üzerinde durup, konuyu gündeme tutması gerekir diyen gazetemiz Yazıişleri Müdürü Mustafa Arslan ile Fakir Yılmaz, dün sabah Hedef TV yayınınında Bahçeli'nin bu açıklamasının İL olmak isteyen Gebze için büyük bir fırsat olduğuna dikkat çektiler. Programa katılan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler de Gebze’nin Büyükşehirli ol olacağına dikkat çekti. Bahçeli'nin “Cumhuriyetin 100. yılında büyükşehirleri kapsayacak şekilde 100 il ve 1000 ilçeden oluşan bir idari sistemle ekonomide yerli ve milli diriliş sayesinde, siyasette birlik ve dayanışma ruhunun ayağa kalkışıyla Türkiye bölgesinde süper güç, küresel düzeyde de sözü dinlenen bir ülke seviyesine çıkmalıdır, inanıyorum ki mutlaka çıkacaktır.” açıklamasının ve son grup toplantısı ardından yaptığı açıklamalarının göz ardı edilmemesi gerektiğini belirten gazeteciler Arslan ve Yılmaz Gebze'nin siyasileri, STK'lar, basını bu konuyu sürekli gündemde tutması gerektiğine vurgu yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.