Gebze CHP’de seçim güvenliği eğitimleri

Gebze 18.04.2023 - 13:24, Güncelleme: 18.04.2023 - 15:02
 

Gebze CHP’de seçim güvenliği eğitimleri

CHP Gebze 14 Mayıs seçimlerinde sandıklara sahip çıkmak için işi sıkı tutuyor.

Gebze’de görev yapacak sandık görevlileri için eğitimler başladı. İlçe Eğitim Sekreteri Anıl Yavuz , Parti Okulu Eğitmeni Dilesen Karataş , İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu tarafından sandık görevlileri ne eğitim verildi. Partiden eğitimlerin devam edeceğine dair açıklama geldi. SİZ OYUNUZU KULLANIN, SAHİP ÇIKMAK İÇİN BİZİM BOYNUMUZUN BORCU Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Gebze İlçe Örgütü, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi Sandık Güvenliği ve Gözlemci (Müşahit) Eğitimi’ne başladı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından yayınlanan 2023 Seçim Genelgesi sonrasında CHP Parti Okulu tarafından hazırlanan eğitimlerin ilki hafta sonu gerçekleşti. Gebze’de eğitimler seçim tarihine kadar devam edecek. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “14 Mayıs seçimleri Türkiye’de bir milat olacak, Türk Halkı vereceği oylarla, anti demokratik uygulamalara, haksızlık, hukuksuzluk ve yolsuzluklara son verecek. Halkımızın kullanacağı oylara sahip çıkmak, millet iradesinin sandık sonuçlarına en doğru şekilde yansıması için kullanılan her bir oya sahip çıkmak bizim için namus meselesidir. Halkımız gönül rahatlığı ile oylarını kullansınlar, o oylara sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur. 14 Mayıs’ta sandıklarda görev yapacak arkadaşlarımızın, haklarını bilmeleri, kanunları öğrenmeleri ve o gün son dakikaya kadar neler yapacakları ile ilgili eğitimlerimiz başladı. Bu eğitimlerimiz devam edecek. CHP kadroları 14 Mayıs’ta bilinçli bir şekilde oylarımıza sahip çıkmak için sahada olacak” dedi.
CHP Gebze 14 Mayıs seçimlerinde sandıklara sahip çıkmak için işi sıkı tutuyor.

Gebze’de görev yapacak sandık görevlileri için eğitimler başladı. İlçe Eğitim Sekreteri Anıl Yavuz , Parti Okulu Eğitmeni Dilesen Karataş , İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu tarafından sandık görevlileri ne eğitim verildi. Partiden eğitimlerin devam edeceğine dair açıklama geldi.

SİZ OYUNUZU KULLANIN, SAHİP ÇIKMAK İÇİN BİZİM BOYNUMUZUN BORCU

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Gebze İlçe Örgütü, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi Sandık Güvenliği ve Gözlemci (Müşahit) Eğitimi’ne başladı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından yayınlanan 2023 Seçim Genelgesi sonrasında CHP Parti Okulu tarafından hazırlanan eğitimlerin ilki hafta sonu gerçekleşti. Gebze’de eğitimler seçim tarihine kadar devam edecek. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “14 Mayıs seçimleri Türkiye’de bir milat olacak, Türk Halkı vereceği oylarla, anti demokratik uygulamalara, haksızlık, hukuksuzluk ve yolsuzluklara son verecek. Halkımızın kullanacağı oylara sahip çıkmak, millet iradesinin sandık sonuçlarına en doğru şekilde yansıması için kullanılan her bir oya sahip çıkmak bizim için namus meselesidir. Halkımız gönül rahatlığı ile oylarını kullansınlar, o oylara sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur. 14 Mayıs’ta sandıklarda görev yapacak arkadaşlarımızın, haklarını bilmeleri, kanunları öğrenmeleri ve o gün son dakikaya kadar neler yapacakları ile ilgili eğitimlerimiz başladı. Bu eğitimlerimiz devam edecek. CHP kadroları 14 Mayıs’ta bilinçli bir şekilde oylarımıza sahip çıkmak için sahada olacak” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.