Gebze ekrana kilitlenecek

Gebze 18.01.2021 - 15:31, Güncelleme: 18.01.2021 - 15:31
 

Gebze ekrana kilitlenecek

Gebze ekrana kilitlenecek

Girişimci İş Adamları Vakfı Gebze’nin düzenlediği ‘Girişimci Buluşmaları’na bu hafta Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler konuk olacak. Girişimci İş Adamları Vakfı Gebze’nin YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak söyleşi 20 Ocak Çarşamba saat 19.30’da başlayacak. Moderatörlüğünü Dr. Mahmut Sami İşlek’in yapacak olduğu programın konusu; Covid-19 ile teknolojik dönüşüm olacak.  
Gebze ekrana kilitlenecek

Girişimci İş Adamları Vakfı Gebze’nin düzenlediği ‘Girişimci Buluşmaları’na bu hafta Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler konuk olacak.

Girişimci İş Adamları Vakfı Gebze’nin YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak söyleşi 20 Ocak Çarşamba saat 19.30’da başlayacak. Moderatörlüğünü Dr. Mahmut Sami İşlek’in yapacak olduğu programın konusu; Covid-19 ile teknolojik dönüşüm olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.