Gebze Fenerbahçeliler Derneği’ni Ali Koç açtı

Spor 26.07.2023 - 13:14, Güncelleme: 26.07.2023 - 13:22
 

Gebze Fenerbahçeliler Derneği’ni Ali Koç açtı

Gebze Fenerbahçeliler Derneği'nin açılış töreni dün akşam yapıldı. E 5 üzeri İstasyon Mahallesi Güney Yanyol Caddesi üzerinde yapılan açılışa Fenerbahçe başkanı Ali koç ile çok sayıda davetli katıldı.

Derneğin açılışına Başkan Ali Koç'un yanı sıra, Gebze Belediye Başkan Vekili Sedat Çelik, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Marmara Iğdır Dernekler Federasyonu Başkanı Nihat Yıldırım, Gebze Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ümit Sarıtoprak ve yönetim kurulu üyeleri ile Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, yöneticiler İlker Dinçay ve Can Gebetaş ve Gebze bölgesinden çok sayıda davetli katıldı. Açılışa gelişte çocuklar tarafından çiçeklerle karşılanan Ali Koç, burada Fenerbahçe forması giyen çocuklarla ayaküstü bir süre sohbet etti. Ardından basına kapalı olarak protokol üyeleri ve dernek yöneticileri ile bir süre sohbet eden Ali Koç, bina girişi ve çıkışında da taraftarlar ve dernek üyeleriyle fotoğraf çektiren, formalarını ve atkılarını imzaladı. Ardından açılış sırasında konuşma yapan Ali Koç, "Gebze Fenerbahçeliler Derneğimizin açılışı için beraberiz. Geçenlerde İstanbul Fenerbahçeliler Derneğimizi açtık. Burası da gördüğüm en güzel, ferah mekanlardan bir tanesi olmuş, tebrik ederim. İnşallah burada dernek üyelerimiz de bol bol Fenerbahçe başarılarına tanık olur" dedi. GEBZE’DEN MARAŞ’A ON KONTEYNER Deprem bölgesi Kahramanmaraş’ta Fenerbahçe konteyner kentinin açılışını da yapacağını söyleyen Ali Koç, "Derneğimiz çok aktif, inşallah 27 Temmuz perşembe günü Kahramanmaraş'ta Fenerbahçe'nin konteyner kentini açacağız. Bunu kendi imkanlarımızla yaptık. 10 konteyneri de sizlerin imkanlarıyla sağladık ve burasını Türkiye Futbol Federasyonu'nun desteğiyle açacağız. İlk konteyner kentimizi Kahramanmaraş'ta açıyoruz. Özellikle sizlere teşekkür ediyorum. Derneklerimizin Fenerbahçe'ye kattığı desteği burada iki dakikada Gebze Derneğimizi açarken anlatmış olduk" ifadelerini kullandı. Koç ayrıca, İstanbul Fenerbahçeliler Derneği ile Gebze Fenerbahçeliler Derneği üyelerinin hepsinin kongre üyesi olduğuna dikkat çekti. Dernek üyelerinden GENTAŞ’ın Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın sırt sponsoru olduğunu belirten Ali Koç, daha sonra dernek üyeleriyle birlikte akşam yemeği yedi ve sohbet etti.  
Gebze Fenerbahçeliler Derneği'nin açılış töreni dün akşam yapıldı. E 5 üzeri İstasyon Mahallesi Güney Yanyol Caddesi üzerinde yapılan açılışa Fenerbahçe başkanı Ali koç ile çok sayıda davetli katıldı.

Derneğin açılışına Başkan Ali Koç'un yanı sıra, Gebze Belediye Başkan Vekili Sedat Çelik, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Marmara Iğdır Dernekler Federasyonu Başkanı Nihat Yıldırım, Gebze Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ümit Sarıtoprak ve yönetim kurulu üyeleri ile Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, yöneticiler İlker Dinçay ve Can Gebetaş ve Gebze bölgesinden çok sayıda davetli katıldı. Açılışa gelişte çocuklar tarafından çiçeklerle karşılanan Ali Koç, burada Fenerbahçe forması giyen çocuklarla ayaküstü bir süre sohbet etti. Ardından basına kapalı olarak protokol üyeleri ve dernek yöneticileri ile bir süre sohbet eden Ali Koç, bina girişi ve çıkışında da taraftarlar ve dernek üyeleriyle fotoğraf çektiren, formalarını ve atkılarını imzaladı. Ardından açılış sırasında konuşma yapan Ali Koç, "Gebze Fenerbahçeliler Derneğimizin açılışı için beraberiz. Geçenlerde İstanbul Fenerbahçeliler Derneğimizi açtık. Burası da gördüğüm en güzel, ferah mekanlardan bir tanesi olmuş, tebrik ederim. İnşallah burada dernek üyelerimiz de bol bol Fenerbahçe başarılarına tanık olur" dedi.
GEBZE’DEN MARAŞ’A ON KONTEYNER

Deprem bölgesi Kahramanmaraş’ta Fenerbahçe konteyner kentinin açılışını da yapacağını söyleyen Ali Koç, "Derneğimiz çok aktif, inşallah 27 Temmuz perşembe günü Kahramanmaraş'ta Fenerbahçe'nin konteyner kentini açacağız. Bunu kendi imkanlarımızla yaptık. 10 konteyneri de sizlerin imkanlarıyla sağladık ve burasını Türkiye Futbol Federasyonu'nun desteğiyle açacağız. İlk konteyner kentimizi Kahramanmaraş'ta açıyoruz. Özellikle sizlere teşekkür ediyorum. Derneklerimizin Fenerbahçe'ye kattığı desteği burada iki dakikada 
Gebze Derneğimizi açarken anlatmış olduk" ifadelerini kullandı. Koç ayrıca, İstanbul Fenerbahçeliler Derneği ile Gebze Fenerbahçeliler Derneği üyelerinin hepsinin kongre üyesi olduğuna dikkat çekti. Dernek üyelerinden GENTAŞ’ın Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın sırt sponsoru olduğunu belirten Ali Koç, daha sonra dernek üyeleriyle birlikte akşam yemeği yedi ve sohbet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.