Gebze Masterler çok büyük bir aile

Spor 25.05.2021 - 10:40, Güncelleme: 25.05.2021 - 10:40
 

Gebze Masterler çok büyük bir aile

32 takımın kıyasıya mücadele ettiği 11. Antalya Masterler Türkiye Şampiyonası'nda bölgemizi temsil eden Gebze Masterler, şampiyonadan 3'ncülükle döndü. Örnek bir birlikteliğe sahip olan Gebze Masterler, Gebze’yi bir büyük organizasyonda daha gururla temsil etmenin mutluluğunu yaşadı.

Birbirinden güçlü ekipleri devirerek isminden başarıyla söz ettiren Gebze’nin eski tüfekleri, yarı finalde Bolu Masterler’e 2-0 yenilerek 3’ncü oldu. Kaptan Murat Erensoy’un yanı sıra kaleci Atilla Koca, Murat Akdeniz, Yusuf Şimşek, Yıldıray Altun gibi yıldızları kadrosunda barındıran Menekşe, ortaya koyduğu başarılı performansla beğeni topladı. TURNUVANIN FAVORİLERİNİ DİZE GETİRDİ Gebze Masterler takımı turnuvada Romanya Master’i 2-0, Tokat’ı da 7-1 devirdi ve grup son maçında Irak Milli takımı ile 1-1 berabere kaldı. Mor beyazlılar bir birinden zor üç eleme maçını da penaltılar sonucu geçti.   Şampiyonluk adayı takımlar Antalya, Ankara ve Moldova’yı normal süresi 1-1 sona eren maçların sonunda penaltıların ardından 5-4 mağlup eden Gebze’nin ustaları adını yarı finale yazdırarak muhteşem bir başarıya imza attı. ERENSOY: TÜM FERTLERİMİZE TEŞEKKÜRLER Kaptan Erensoy yaptığı açıklamada, “Her zaman söylediğimiz gibi, biz eğleniyoruz skor değil, spor amaçlı buradayız. Gebze Masterler çok büyük bir aile. Gebze’mizi mücadele ettiğimiz her platformda en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Gebze Masterler ailemizin tüm fertlerine tek tek teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
32 takımın kıyasıya mücadele ettiği 11. Antalya Masterler Türkiye Şampiyonası'nda bölgemizi temsil eden Gebze Masterler, şampiyonadan 3'ncülükle döndü. Örnek bir birlikteliğe sahip olan Gebze Masterler, Gebze’yi bir büyük organizasyonda daha gururla temsil etmenin mutluluğunu yaşadı.

Birbirinden güçlü ekipleri devirerek isminden başarıyla söz ettiren Gebze’nin eski tüfekleri, yarı finalde Bolu Masterler’e 2-0 yenilerek 3’ncü oldu. Kaptan Murat Erensoy’un yanı sıra kaleci Atilla Koca, Murat Akdeniz, Yusuf Şimşek, Yıldıray Altun gibi yıldızları kadrosunda barındıran Menekşe, ortaya koyduğu başarılı performansla beğeni topladı.

TURNUVANIN FAVORİLERİNİ DİZE GETİRDİ

Gebze Masterler takımı turnuvada Romanya Master’i 2-0, Tokat’ı da 7-1 devirdi ve grup son maçında Irak Milli takımı ile 1-1 berabere kaldı. Mor beyazlılar bir birinden zor üç eleme maçını da penaltılar sonucu geçti.   Şampiyonluk adayı takımlar Antalya, Ankara ve Moldova’yı normal süresi 1-1 sona eren maçların sonunda penaltıların ardından 5-4 mağlup eden Gebze’nin ustaları adını yarı finale yazdırarak muhteşem bir başarıya imza attı.

ERENSOY: TÜM FERTLERİMİZE TEŞEKKÜRLER

Kaptan Erensoy yaptığı açıklamada, “Her zaman söylediğimiz gibi, biz eğleniyoruz skor değil, spor amaçlı buradayız. Gebze Masterler çok büyük bir aile. Gebze’mizi mücadele ettiğimiz her platformda en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Gebze Masterler ailemizin tüm fertlerine tek tek teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.