Gebze tek yürek oldu!

Gebze 19.05.2021 - 14:03, Güncelleme: 19.05.2021 - 14:03
 

Gebze tek yürek oldu!

PANDEMİYE UYGUN 19 MAYIS KUTLAMASI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Gebze’de düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlandı. Kovid 19 salgını nedeniyle kuralların uygulandığı ve kısa süren program sönük geçse de yine de bayram coşkusunu engelleyemedi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basışının 102. yıldönümü olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri; Gebze Kent Meydanı Belediye Hizmet Binası önünde bulunan Atatürk büstüne çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Çelenk sunma törenine Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, GTO Başkanı Nail Çiler, Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, siyasi parti başkanları, dernek ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri,  Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hikmet Tatoğlu ve vatandaşlar katıldı. Oldukça renkli görüntülere sahne olan kutlama programında konuşan 19 Mayıs, Cumhuriyet tarihimizin miladıdır. Siz sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum’’ ifadelerini kullandı. Konuşma sonrasında okul öğrencilerinin çeşitli gösterilerinin yanı sıra yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. ​
PANDEMİYE UYGUN 19 MAYIS KUTLAMASI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Gebze’de düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlandı. Kovid 19 salgını nedeniyle kuralların uygulandığı ve kısa süren program sönük geçse de yine de bayram coşkusunu engelleyemedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basışının 102. yıldönümü olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri; Gebze Kent Meydanı Belediye Hizmet Binası önünde bulunan Atatürk büstüne çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Çelenk sunma törenine Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, GTO Başkanı Nail Çiler, Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, siyasi parti başkanları, dernek ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri,  Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hikmet Tatoğlu ve vatandaşlar katıldı. Oldukça renkli görüntülere sahne olan kutlama programında konuşan 19 Mayıs, Cumhuriyet tarihimizin miladıdır. Siz sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum’’ ifadelerini kullandı. Konuşma sonrasında okul öğrencilerinin çeşitli gösterilerinin yanı sıra yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.