Gebze Ticaret Odası bunu da yaptı

Gebze 27.01.2021 - 10:24, Güncelleme: 27.01.2021 - 10:24
 

Gebze Ticaret Odası bunu da yaptı

Gebze Ticaret Odası’nın ilettiği talepler sonucunda gelir vergisi, stopaj ve KDV beyannamelerinin verilme ve ödeme süreleri ertelendi.

Gebze Ticaret Odası’nın ilettiği talepler sonucunda, salgın nedeniyle faaliyetlerine ara verilen iş yerlerinin gelir vergisi, stopaj ve KDV beyannamelerinin verilme ve ödeme süreleri ertelendi. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı. İçişleri Bakanlığı'nın aldığı salgın tedbirleri kapsamında geçici süreliğine faaliyetlerine ara verilen ya da durdurulan sektörlerde mücbir sebep hali ilan edildi. Mücbir sebep kapsamında kapatılan işletmelerin vergi ödemeleri ertelendi. İş yerleri, mücbir sebep ortadan kalktıktan 26 gün sonra vergi beyannamesi vermeye başlayacak. İlgili tebliğ Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. ERDOĞAN VE ELVAN’A TEŞEKKÜR Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, ilettikleri talepleri dikkate alan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. Başkan Çiler açıklamasında, “Gebze Ticaret Odası olarak ilettiğimiz talepler sonucunda Covid-19 salgını nedeni ile faaliyetlerine ara veren işyerlerinin ‘Gelir vergisi, stopaj ve KDV beyannamelerinin’ verilme ve ödeme süreleri ertelendi. Karar, resmi gazetede yayınlandı. Taleplerimizi dikkate alan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.
Gebze Ticaret Odası’nın ilettiği talepler sonucunda gelir vergisi, stopaj ve KDV beyannamelerinin verilme ve ödeme süreleri ertelendi.

Gebze Ticaret Odası’nın ilettiği talepler sonucunda, salgın nedeniyle faaliyetlerine ara verilen iş yerlerinin gelir vergisi, stopaj ve KDV beyannamelerinin verilme ve ödeme süreleri ertelendi. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı. İçişleri Bakanlığı'nın aldığı salgın tedbirleri kapsamında geçici süreliğine faaliyetlerine ara verilen ya da durdurulan sektörlerde mücbir sebep hali ilan edildi. Mücbir sebep kapsamında kapatılan işletmelerin vergi ödemeleri ertelendi. İş yerleri, mücbir sebep ortadan kalktıktan 26 gün sonra vergi beyannamesi vermeye başlayacak. İlgili tebliğ Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

ERDOĞAN VE ELVAN’A TEŞEKKÜR

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, ilettikleri talepleri dikkate alan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. Başkan Çiler açıklamasında, “Gebze Ticaret Odası olarak ilettiğimiz talepler sonucunda Covid-19 salgını nedeni ile faaliyetlerine ara veren işyerlerinin ‘Gelir vergisi, stopaj ve KDV beyannamelerinin’ verilme ve ödeme süreleri ertelendi. Karar, resmi gazetede yayınlandı. Taleplerimizi dikkate alan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.