19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu ( GETİP ) İş Dünyası ve Yapay Zeka Sempozyumu ile Üniversite ve İş Dünyasını Buluşturdu

Gebze 20.10.2023 - 11:05, Güncelleme: 20.10.2023 - 11:05
 

Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu ( GETİP ) İş Dünyası ve Yapay Zeka Sempozyumu ile Üniversite ve İş Dünyasını Buluşturdu

Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu ( GETİP ) , Gebze Teknik Üniversitesi ve Gebze Ticaret Odası iş birliğinde 18 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilen İş Dünyası ve Yapay Zeka konulu sempozyuma iş dünyası, akademisyenler ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Sunum ve moderatörlüğünü GETİP yönetim kurulu üyesi ve Gebze Ticaret Odası 25. Meslek Komite başkanı Özgür AGİN’ in yaptığı sempozyum Filistin ve Gazze de yaşanan insanlık dramını lanetleyerek saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Sempozyum açılışında söz alan GETİP Yönetim Kurulu Başkanı Resul ORMAN, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman ASLANTAŞ ve Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasari ÇELEBİ ortak açıklama yaparak “ Yapay Zeka ile ilgili bölgemizde iş dünyası, akademi dünyası ve öğrencileri bir araya getiren bu tarz panel, sempozyum ve sonrasın yapılacak yatırımlların önemine dikkat çektiler. Gelecek on yılda yapay zeka alanına yatırım yapan firmaların, ülkelerin öne çıkacağını ve yapay zeka alanındaki firmaların yıllık %25 oranında gelirlerini arttırdıklarına işaret çektiler. İki yüzü aşkın konuğun takip ettiği sempozyumda yapay zeka alanında yatırım yapan ve geri dönüşlerini konuklarla paylaşan panelistler soru yağmuruna tutuldu. İnteraktif bir şekilde gerçekleştirilen sunum ve panel sonrası katılımcılarla iş dünyasının birbirinden değerli isimler mentör buluşmasında bir araya gelerek proje ve tecrübe paylaşımında bulundular. Sempozyum sonunda GETİP yönetim kurulu başkanı Resul Orman sunumları ve programa olan katkılarından dolayı Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş’ a, Gebze Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Sinan Akgül’ e , Inovako Genel Müdürü Emin Ekşi’ ye , SAMM Ar-Ge Direktörü Bülent Toksöz’ e , Inosens Genel Müdürü  Dr. İsmail Uzun’ a , Gebze Teknik Üniversitesi TTO Genel Müdürü Önder Başkaya’ ya, CGE Evaluation Yönetim Kurulu Başkanı B. Tülin Seçen’ e teşekkürlerini sunarak plaket takdim ettiler. Program sonunda iş dünyasının değerli isimlerinden oluşan mentörler Petrogas Yönetim Kurulu Başkanı Ozan Ülker’ e, Fonangels Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kuş’ a, Tekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Meşaik Karakuş’ a ,Çelik Han Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik’ e, Kılıç Grup Yönetim Kurulu Üyesi Onur Kılıç’ a desteklerinden dolayı plaket takdim eden GETİP yönetim kurulu başkanı Resul Orman katılımcılara yönelik yaptığı kapanış konuşmasında farklı etkinliklerde yeniden bir arada olmak adına düzenledikleri sempozyuma gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek sempozyumu sonlandırdı. SEMPOZYUMUN TAMAMINI AŞAĞIDA BULUNAN LİNKTEN HEDEF TV YOUTUBE KANALIMIZDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ. https://youtu.be/2YK1l22g1fQ  (HEDEF TV YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYINIZ.)
Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu ( GETİP ) , Gebze Teknik Üniversitesi ve Gebze Ticaret Odası iş birliğinde 18 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilen İş Dünyası ve Yapay Zeka konulu sempozyuma iş dünyası, akademisyenler ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Sunum ve moderatörlüğünü GETİP yönetim kurulu üyesi ve Gebze Ticaret Odası 25. Meslek Komite başkanı Özgür AGİN’ in yaptığı sempozyum Filistin ve Gazze de yaşanan insanlık dramını lanetleyerek saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.

Sempozyum açılışında söz alan GETİP Yönetim Kurulu Başkanı Resul ORMAN, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman ASLANTAŞ ve Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasari ÇELEBİ ortak açıklama yaparak “ Yapay Zeka ile ilgili bölgemizde iş dünyası, akademi dünyası ve öğrencileri bir araya getiren bu tarz panel, sempozyum ve sonrasın yapılacak yatırımlların önemine dikkat çektiler. Gelecek on yılda yapay zeka alanına yatırım yapan firmaların, ülkelerin öne çıkacağını ve yapay zeka alanındaki firmaların yıllık %25 oranında gelirlerini arttırdıklarına işaret çektiler.

İki yüzü aşkın konuğun takip ettiği sempozyumda yapay zeka alanında yatırım yapan ve geri dönüşlerini konuklarla paylaşan panelistler soru yağmuruna tutuldu. İnteraktif bir şekilde gerçekleştirilen sunum ve panel sonrası katılımcılarla iş dünyasının birbirinden değerli isimler mentör buluşmasında bir araya gelerek proje ve tecrübe paylaşımında bulundular.

Sempozyum sonunda GETİP yönetim kurulu başkanı Resul Orman sunumları ve programa olan katkılarından dolayı Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş’ a, Gebze Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Sinan Akgül’ e , Inovako Genel Müdürü Emin Ekşi’ ye , SAMM Ar-Ge Direktörü Bülent Toksöz’ e , Inosens Genel Müdürü  Dr. İsmail Uzun’ a , Gebze Teknik Üniversitesi TTO Genel Müdürü Önder Başkaya’ ya, CGE Evaluation Yönetim Kurulu Başkanı B. Tülin Seçen’ e teşekkürlerini sunarak plaket takdim ettiler.

Program sonunda iş dünyasının değerli isimlerinden oluşan mentörler Petrogas Yönetim Kurulu Başkanı Ozan Ülker’ e, Fonangels Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kuş’ a, Tekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Meşaik Karakuş’ a ,Çelik Han Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik’ e, Kılıç Grup Yönetim Kurulu Üyesi Onur Kılıç’ a desteklerinden dolayı plaket takdim eden GETİP yönetim kurulu başkanı Resul Orman katılımcılara yönelik yaptığı kapanış konuşmasında farklı etkinliklerde yeniden bir arada olmak adına düzenledikleri sempozyuma gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek sempozyumu sonlandırdı.

SEMPOZYUMUN TAMAMINI AŞAĞIDA BULUNAN LİNKTEN HEDEF TV YOUTUBE KANALIMIZDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

https://youtu.be/2YK1l22g1fQ  (HEDEF TV YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYINIZ.)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.