Gebze’de Çok İyi Anılacak!

Gebze 20.10.2021 - 11:41, Güncelleme: 20.10.2021 - 11:41
 

Gebze’de Çok İyi Anılacak!

Gebze’de Çok İyi Anılacak!

Gebze TÜBİTAK Camiinin yapımında büyük emeği olan Özdemir Bayraktar vefat etti. Bayraktar’ın vefatı ailesi ve sevenleri ile Gebze TÜBİTAK çalışanları arasında da büyük üzüntüye yol açtı. Özdemir Bayraktar’ın vefatı ile ilgili bir açıklama yapan TÜBİTAK Camii Derneği Başkanı Celalettin Kurt; “Hayırsever iş insanı sn. Özdemir Bayraktar rahmet i Rahmân’a kavuşmuştur. Merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun. Tübitak Gebze yerleşkesinde yapımı tamamlanan ve ibadete açılan cami, Bayraktar ailesi sayesinde tamamlandı. Yüce Allah yapmış oldukları hayır ve hasenatı kabul etsin, yoldaşları eylesin.” Dedi. Özdemir Bayraktar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı cenaze töreni ile toprağa verildi. “CAMİDEN HERKES FAYDALANACAK” Celalettin Kurt ayrıca, “Caminin modern Selçuklu Mimarisinde 2 bin 200 kişilik olduğunu ifade ederek; “Burada Gebze terminali, TÜBİTAK; Tüssside ve bölgedeki sanayi kuruluşlarına ve çevrede çalışanlara da hizmet verecek. Burası aynı zamanda çok hareketli bir yol üzerinde ve bugüne kadar önemli ölçüde camiye ihtiyaç vardı. Bu alanda caminin yapılması büyük bir boşluğu doldurdu. Caminin yapımına Bayraktar ailesinin büyük katkısı oldu. Cami dernek yönetimi olarak kendilerinden istekte bulunduk ve caminin yapımında önemli katkıları oldu. Tüm aileye ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz” dedi.  
Gebze’de Çok İyi Anılacak!

Gebze TÜBİTAK Camiinin yapımında büyük emeği olan Özdemir Bayraktar vefat etti. Bayraktar’ın vefatı ailesi ve sevenleri ile Gebze TÜBİTAK çalışanları arasında da büyük üzüntüye yol açtı.

Özdemir Bayraktar’ın vefatı ile ilgili bir açıklama yapan TÜBİTAK Camii Derneği Başkanı Celalettin Kurt; “Hayırsever iş insanı sn. Özdemir Bayraktar rahmet i Rahmân’a kavuşmuştur. Merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun. Tübitak Gebze yerleşkesinde yapımı tamamlanan ve ibadete açılan cami, Bayraktar ailesi sayesinde tamamlandı. Yüce Allah yapmış oldukları hayır ve hasenatı kabul etsin, yoldaşları eylesin.” Dedi. Özdemir Bayraktar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı cenaze töreni ile toprağa verildi.

“CAMİDEN HERKES FAYDALANACAK”

Celalettin Kurt ayrıca, “Caminin modern Selçuklu Mimarisinde 2 bin 200 kişilik olduğunu ifade ederek; “Burada Gebze terminali, TÜBİTAK; Tüssside ve bölgedeki sanayi kuruluşlarına ve çevrede çalışanlara da hizmet verecek. Burası aynı zamanda çok hareketli bir yol üzerinde ve bugüne kadar önemli ölçüde camiye ihtiyaç vardı. Bu alanda caminin yapılması büyük bir boşluğu doldurdu. Caminin yapımına Bayraktar ailesinin büyük katkısı oldu. Cami dernek yönetimi olarak kendilerinden istekte bulunduk ve caminin yapımında önemli katkıları oldu. Tüm aileye ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.