19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de hırsızlık yapan şüpheliler serbest bırakıldı

Asayiş 23.12.2020 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Gebze’de hırsızlık yapan şüpheliler serbest bırakıldı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Gebze’de 20 Aralık’ta meydana gelen kamu kurumundan hırsızlık olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda 2 şüpheli Gebze’de yakalandı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri 20 Aralık’ta Gebze’de meydana gelen kamu kurumundan hırsızlık olayı ile ilgili olarak yaptıkları çalışmada, hırsızlık suçunu işleyen 2 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Olayda çalınan 4 adet dizüstü bilgisayar, 3 adet LED televizyon, ses sistemleri, müzik aletleri ile dijital materyaller bulunarak kurum yetkilisine teslim edildi. Şüphelilerden F.Ç.’nin 5 adet, H.Ç.’nin ise 4 adet suç kaydının olduğu ve bu suç kayıtlarının çoğunluğunun hırsızlık suçları olduğu emniyet müdürlüğü ekiplerince tespit edildi. Yakalanan şahısların emniyet müdürlüğünde işlemlerinin tamamlanmasının ardından aynı gün çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Gebze’de 20 Aralık’ta meydana gelen kamu kurumundan hırsızlık olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda 2 şüpheli Gebze’de yakalandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri 20 Aralık’ta Gebze’de meydana gelen kamu kurumundan hırsızlık olayı ile ilgili olarak yaptıkları çalışmada, hırsızlık suçunu işleyen 2 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Olayda çalınan 4 adet dizüstü bilgisayar, 3 adet LED televizyon, ses sistemleri, müzik aletleri ile dijital materyaller bulunarak kurum yetkilisine teslim edildi. Şüphelilerden F.Ç.’nin 5 adet, H.Ç.’nin ise 4 adet suç kaydının olduğu ve bu suç kayıtlarının çoğunluğunun hırsızlık suçları olduğu emniyet müdürlüğü ekiplerince tespit edildi. Yakalanan şahısların emniyet müdürlüğünde işlemlerinin tamamlanmasının ardından aynı gün çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.