“Gebze’de okullar, yeni döneme hazır!”

Gebze 02.02.2021 - 15:41, Güncelleme: 02.02.2021 - 15:41
 

“Gebze’de okullar, yeni döneme hazır!”

MÜDÜR DOĞAN’DAN OKULLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA;

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 15 Şubat'tan itibaren köy okullarında tam zamanlı, 1 Mart'tan itibaren ilkokullarda seyreltilmiş, 8 ve 12'nci sınıflarda tam zamanlı yüz yüze eğitimin başlayacağını açıklamasının ardından görüşlerini aldığımız Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze’deki tüm okullar olarak derslere hazır olduklarını ifade etti. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bugün 15 Şubat'tan itibaren köy okullarında tam zamanlı, 1 Mart'tan itibaren ilkokullarda seyreltilmiş, 8 ve 12'nci sınıflarda tam zamanlı yüz yüze eğitimin başlayacağını açıklamıştı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un ardından gazetemize özel açıklamalarda bulunan Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Öğrencilerimizi hasretle özledik. İnşallah tüm okullarımız Allah’ın izniyle açılacak, eski güzel günlerimize döneceğiz.  Hem dünya hem de ülkemiz koronavirüs belasından kurtulacak, buna inancımız tamdır” diyerek Gebze’deki hiçbir okulda aksaklık olmadığını ve sınıfların her anlamda hazır olduğunu ifade etti.   1 MART İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ Müdür Doğan öğretmenlere yapılacak olan aşılama çalışmalarıyla ilgili de açıklamalarda bulunarak, “Aşı çalışmaları konusunda Eğitim Bakanımız Selçuk’un ifadesi var, Şubat ayında öğretmenlerimizin aşı çalışmaları tamamlanacak. Bizler de onun söylediklerini basından okuduk takip ettik. Aşı konusunda yurt genelinde gördüğünüz gibi çalışmalar sürüyor. İnşallah devletimiz ve ülkemiz için en güzeli olsun. Bizler de bu konuda üzerimize düşeni yapıyoruz, 1 Mart için şimdiden sabırsızlanıyoruz, öğrencilerimize buradan selam yolluyorum” dedi
MÜDÜR DOĞAN’DAN OKULLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA;

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 15 Şubat'tan itibaren köy okullarında tam zamanlı, 1 Mart'tan itibaren ilkokullarda seyreltilmiş, 8 ve 12'nci sınıflarda tam zamanlı yüz yüze eğitimin başlayacağını açıklamasının ardından görüşlerini aldığımız Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze’deki tüm okullar olarak derslere hazır olduklarını ifade etti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bugün 15 Şubat'tan itibaren köy okullarında tam zamanlı, 1 Mart'tan itibaren ilkokullarda seyreltilmiş, 8 ve 12'nci sınıflarda tam zamanlı yüz yüze eğitimin başlayacağını açıklamıştı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un ardından gazetemize özel açıklamalarda bulunan Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Öğrencilerimizi hasretle özledik. İnşallah tüm okullarımız Allah’ın izniyle açılacak, eski güzel günlerimize döneceğiz.  Hem dünya hem de ülkemiz koronavirüs belasından kurtulacak, buna inancımız tamdır” diyerek Gebze’deki hiçbir okulda aksaklık olmadığını ve sınıfların her anlamda hazır olduğunu ifade etti.  

1 MART İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ

Müdür Doğan öğretmenlere yapılacak olan aşılama çalışmalarıyla ilgili de açıklamalarda bulunarak, “Aşı çalışmaları konusunda Eğitim Bakanımız Selçuk’un ifadesi var, Şubat ayında öğretmenlerimizin aşı çalışmaları tamamlanacak. Bizler de onun söylediklerini basından okuduk takip ettik. Aşı konusunda yurt genelinde gördüğünüz gibi çalışmalar sürüyor. İnşallah devletimiz ve ülkemiz için en güzeli olsun. Bizler de bu konuda üzerimize düşeni yapıyoruz, 1 Mart için şimdiden sabırsızlanıyoruz, öğrencilerimize buradan selam yolluyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.