Gebzeli eğitimciden anlamlı organizasyon

Gündem 24.02.2023 - 11:34, Güncelleme: 24.02.2023 - 11:34
 

Gebzeli eğitimciden anlamlı organizasyon

Gebzeli eğitimci, Kadıköy Halil Türkkan Ortaokulu Müdürü İlter Aygün, velileri ile birlikte yaptığı organizasyonda deprem bölgesine anlamlı yardımda bulundu.

Gebzeli eğitimci, Kadıköy Halil Türkkan Ortaokulu Müdürü İlter Aygün, velileri ile birlikte yaptığı organizasyonda deprem bölgesine anlamlı yardımda bulundu. Aygün yaptığı açıklamada, “Kadıköy Halil Türkkan Ortaokulu olarak değerli velilerimiz ve öğretmenlerimizin katkıları ile 136 koli gıda ve hijyen maddesi hazırladık. Bir nebze de olsa depremzede kardeşlerimizin yarasına merhem olmaya çalıştık, tarifi olmayan bu acıları ne kadar paylaşırsak millet olarak bu sıkıntıların üstesinden beraber geleceğiz inşallah. Tüm velilerimize ve öğretmenlerimize bu güzel hizmet ve çaba için çok teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun.” Dedi. Veliler ve öğrencilerin de kampanyadan son derece memnun kaldığı gözlenerek, başta Okul Müdürü İlter Aygün ve emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür ettikleri öğrenildi.
Gebzeli eğitimci, Kadıköy Halil Türkkan Ortaokulu Müdürü İlter Aygün, velileri ile birlikte yaptığı organizasyonda deprem bölgesine anlamlı yardımda bulundu.

Gebzeli eğitimci, Kadıköy Halil Türkkan Ortaokulu Müdürü İlter Aygün, velileri ile birlikte yaptığı organizasyonda deprem bölgesine anlamlı yardımda bulundu. Aygün yaptığı açıklamada, “ Kadıköy Halil Türkkan Ortaokulu olarak değerli velilerimiz ve öğretmenlerimizin katkıları ile 136 koli gıda ve hijyen maddesi hazırladık. Bir nebze de olsa depremzede kardeşlerimizin yarasına merhem olmaya çalıştık, tarifi olmayan bu acıları ne kadar paylaşırsak millet olarak bu sıkıntıların üstesinden beraber geleceğiz inşallah. Tüm velilerimize ve öğretmenlerimize bu güzel hizmet ve çaba için çok teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun.” Dedi. Veliler ve öğrencilerin de kampanyadan son derece memnun kaldığı gözlenerek, başta Okul Müdürü İlter Aygün ve emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür ettikleri öğrenildi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.