“Gebze’mize Ülkücüler’in farkını hissettireceğiz!”

Siyaset 22.08.2021 - 18:20, Güncelleme: 23.08.2021 - 09:41
 

“Gebze’mize Ülkücüler’in farkını hissettireceğiz!”

Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP Kocaeli İl Başkanı tarafından Gebze İlçe Başkanlığı görevine atanan Bülent Özdemir, görevine görkemli bir başlangıç yaptı. Son yılların en kalabalık devir teslim töreninde, MHP ve Ülkücü camia birlik ve beraberlik mesajları vererek Bülent Özdemir’e tam destek verdi.

MHP Gebze İlçe Teşkilat binasının önünde gerçekleşen tören, Mehter Takımı’nın gösterisiyle başladı. Kuran tilaveti ve kurban kesim merasiminin de olduğu kalabalık açılışa, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kocagöz, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı. SANCAKLI: MHP, “DEVLETİM” DİYEN BİR PARTİDİR Programın açılış konuşmasını yapan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, “MHP her zaman devletim diyen bir partidir. Hiçbir beklentimiz yok. Tek amacımız Türkiye Cumhuriyeti devletinin payidar kalması. Kavga gürültüden uzak olmalıyız. Bir olursak el ele verirsek ülkemizi karıştırmakta isteyen hainleri korkuturuz. MHP’nin kapısı herkese açıktır. Hep beraber olalım. Küskünlük yok. Törenin ardından artık çalışma zamanı. Kocaeli ve Gebze’yi daha iyi yere getirmek için çalışmalıyız. Ne mutlu Türküm diyene” şeklinde konuştu. KURT: CUMHUR İTTİFAKINA EN BÜYÜK DESTEĞİ GEBZE’DEN VERMELİSİNİZ MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın ardından konuşan MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, “Yükümüz ve sorumluluğumuz ağır. İslam ahlak ve vazifesini inşallah Gebze’de hissettireceğiz. Küskünlük dönemi bitti. Çeşitli sebeplerle partimizden uzak kalanlar için artık bahane yoktur. Kapımız herkese açıktır. Cumhur ittifakına en büyük desteği Gebze’den vermelisiniz. Gebze’nin evladı Bülent Özdemir Gebze’mize hayırlı olsun. Yolu açık kılıcı keskin olsun. Biz bu işi başaracağız. Yeter ki yanımızda olun. Hepinizi Yüce Allaha emanet ediyorum. Ne mutlu Türküm diyene” dedi. BÜYÜKGÖZ: BEKA MESELESİNİ ANLAMALI VE ANLATMALIYIZ MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’un ardından söz alan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Ülkü ocaklarının ortaya koyduğu bu diriliş takdire şayan. Vatan, millet, bayrak namus söz konusu olunca, nefsimizi kenara bırakarak ortak paydada buluşuyoruz. İşte cumhur ittifakı bu yüzden burada. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Beka meselesinin çok iyi anlanması anlatılması görevdeki herkesin sorumluluğunda. Bülent Özdemir başkanı tebrik ediyor, görevinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. ÖZDEMİR: VAKİT KAYBETMEDEN SAHAYA İNECEĞİZ Programda son olarak konuşan MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, “Liderimiz Devlet Bahçeli ve il başkanımıza bu görevi bize kayık gördükleri için teşekkür ederim. Zor ama kutlu görev için gece gündüz çalışacağız. Biz siyasetçi değil bir davanın temsilcileriyiz. Ülkücü harekete hizmet için ekip olarak hazırız. Liderimize ve cumhur ittifakına layık olacağız. Küslükler olmayacak, ayrıştırma olmayacak. Gebze’mize ülkücülerin farkını hissettireceğiz. Ülkücü hareket ve Gebze’nin menfaatleri için kapı kapı dolaşacağız. Vakit kaybetmeden sahaya ineceğiz. Birlikte başaracağız. Tuzakları hep birlikte ke bozacağız “ifadelerini kullandı.
Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP Kocaeli İl Başkanı tarafından Gebze İlçe Başkanlığı görevine atanan Bülent Özdemir, görevine görkemli bir başlangıç yaptı. Son yılların en kalabalık devir teslim töreninde, MHP ve Ülkücü camia birlik ve beraberlik mesajları vererek Bülent Özdemir’e tam destek verdi.

MHP Gebze İlçe Teşkilat binasının önünde gerçekleşen tören, Mehter Takımı’nın gösterisiyle başladı. Kuran tilaveti ve kurban kesim merasiminin de olduğu kalabalık açılışa, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kocagöz, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

SANCAKLI: MHP, “DEVLETİM” DİYEN BİR PARTİDİR

Programın açılış konuşmasını yapan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, “MHP her zaman devletim diyen bir partidir. Hiçbir beklentimiz yok. Tek amacımız Türkiye Cumhuriyeti devletinin payidar kalması. Kavga gürültüden uzak olmalıyız. Bir olursak el ele verirsek ülkemizi karıştırmakta isteyen hainleri korkuturuz. MHP’nin kapısı herkese açıktır. Hep beraber olalım. Küskünlük yok. Törenin ardından artık çalışma zamanı. Kocaeli ve Gebze’yi daha iyi yere getirmek için çalışmalıyız. Ne mutlu Türküm diyene” şeklinde konuştu.

KURT: CUMHUR İTTİFAKINA EN BÜYÜK DESTEĞİ GEBZE’DEN VERMELİSİNİZ

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın ardından konuşan MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, “Yükümüz ve sorumluluğumuz ağır. İslam ahlak ve vazifesini inşallah Gebze’de hissettireceğiz. Küskünlük dönemi bitti. Çeşitli sebeplerle partimizden uzak kalanlar için artık bahane yoktur. Kapımız herkese açıktır. Cumhur ittifakına en büyük desteği Gebze’den vermelisiniz. Gebze’nin evladı Bülent Özdemir Gebze’mize hayırlı olsun. Yolu açık kılıcı keskin olsun. Biz bu işi başaracağız. Yeter ki yanımızda olun. Hepinizi Yüce Allaha emanet ediyorum. Ne mutlu Türküm diyene” dedi.

BÜYÜKGÖZ: BEKA MESELESİNİ ANLAMALI VE ANLATMALIYIZ

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’un ardından söz alan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Ülkü ocaklarının ortaya koyduğu bu diriliş takdire şayan. Vatan, millet, bayrak namus söz konusu olunca, nefsimizi kenara bırakarak ortak paydada buluşuyoruz. İşte cumhur ittifakı bu yüzden burada. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Beka meselesinin çok iyi anlanması anlatılması görevdeki herkesin sorumluluğunda. Bülent Özdemir başkanı tebrik ediyor, görevinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ÖZDEMİR: VAKİT KAYBETMEDEN SAHAYA İNECEĞİZ

Programda son olarak konuşan MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, “Liderimiz Devlet Bahçeli ve il başkanımıza bu görevi bize kayık gördükleri için teşekkür ederim. Zor ama kutlu görev için gece gündüz çalışacağız. Biz siyasetçi değil bir davanın temsilcileriyiz. Ülkücü harekete hizmet için ekip olarak hazırız. Liderimize ve cumhur ittifakına layık olacağız. Küslükler olmayacak, ayrıştırma olmayacak. Gebze’mize ülkücülerin farkını hissettireceğiz. Ülkücü hareket ve Gebze’nin menfaatleri için kapı kapı dolaşacağız. Vakit kaybetmeden sahaya ineceğiz. Birlikte başaracağız. Tuzakları hep birlikte ke bozacağız “ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.